пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Перші заклади від Дмитра Борисова розпочнуть роботу на AЗК WOG вже в березні. 13 березня на АЗК WOG по вул. Дніпровська Набережна, 16Б офіційно відкриваються ресторани БПШ, Dogz&Burgerz та бар «Білий Налив», а наприкінці березня має відбутися відкриття фуд-холу Gastrofamily Market на АЗК за адресою вул. Стеценка, 21.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
На честь святкового відкриття БПШ та DOGZ&BURGERZ в АЗК WOG на Дніпровській Набережній всіх гостей пригощатимуть фірмовими пончиками від БПШ. Тут будуть представлені три ресторанні концепції: БПШ з біляшами, пончиками та шаурмою, DOGZ&BURGERZ з хот-догами та бургерами, а також бар «Білий Налив».
Цитати з меню:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
На вулиці Стеценко планується відкриття фуд-холу, який має об’єднати 5 різних ресторанних концепцій від Дмитра Борисова: БПШ (біляші, пончики та шаурма), Pinzarella (римська та неаполітанська піца), Mushlya (свіжі морепродукти: устриці, мідії, лобстери, боули та сендвічі з рибою), Dogz&Burgerz (хот-доги і бургери) та бар «Білий Налив» з фірмовим алкоголем.
«Ідея такої колаборації виникла більше року тому. В усьому світі їжа стає «новим чорним» —мотивом для вибору місця візиту, незалежно від того, про що йдеться – торгівельний центр або АЗК. Саме якісна їжа від брендів з високим рівнем довіри генерує додатковий трафік та створює вагому конкурентну перевагу. АЗК WOG давно і успішно працюють над тим, аби їхні заправки давали гостям якомога більше цінностей: зокрема, на рівні смачної готової їжі, кави, тощо. А ми зі свого боку вже більше 10 років займаємося розвитком гастрономічної культури та маємо дуже високий рівень експертності в цьому. На АЗК WOG, в залежності від розміру комплексів, будемо тестувати кілька форматів: поєднання 2-3 концепцій (як на Дніпровській Набережній), або відкриття великого фуд-холу Gastrofamily Market з 5-7 ресторанами в одному просторі (як на Стеценка)», — коментує Дмитро Борисов.
Фото: Gastrofamily «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»
Читайте також:
Чи є місце фуд-холам на АЗС — відповідає Дмитро Борисов
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi