Новий заклад. Черкаси: неаполітанська піца на заквасці, нью-йорк слайс та крафтове пиво у Pizza Bürø - PostEat

пошук

Новий заклад. Черкаси: неаполітанська піца на заквасці, нью-йорк слайс та крафтове пиво у Pizza Bürø
09-07-2020 0 2547


Назва: Pizza Bürø

Де: м. Черкаси, вул. Гагарина, 75

Формат: піцерія

Години роботи: 09:00 — 21:00

Бюджет: ₴₴

9 червня у Черкасах у тестовому режимі почала роботу піцерія Pizza Bürø. Заклад розташований поряд з міським пляжем, до бульвару Шевченко 13 хвилин пішки.

«Ідея виникла на карантині. З дружиною пробували різні доставки піци та жоден варіант нас не влаштовував. Тому вирішили відкрити власну піцерію, де все б було так, як нам хочеться», — розповідає засновник Pizza Bürø Микола Калашник (KIM kitchen & bar).

У закладі готують два види піци — неаполітанську піцу з цільнозернового борошна на заквасці та нью-йорк слайс на опарі. Додають класичні та авторські начинки. Одна зі знахідок засновників — начинка вітелло тоннато з телятиною та вершковим соусом з тунцем.

За кухню у закладі відповідає шеф-кухар Назар Пивнев. Створення меню відбувалось в межах італо-американської концепції.

У закладі лише три столика для гостей. Основний акцент зроблено на замовленні страв з собою та доставлянні піци. В Pizza Bürø планують запустити власну службу доставляння. Вартість піци — від 100 до 300 грн. 

До піци пропонують крафтове пиво броварні 2085 Brewery, згодом у меню з’явиться крафтовий сидр Berryland.

Фото: Facebook Maryna Demchenko

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi