Валерій Созановський анонсував випуск пива 2085, яке було зварене в ізоляції на карантині - PostEat

пошук

Валерій Созановський анонсував випуск пива 2085, яке було зварене в ізоляції на карантині
04-06-2020 0 2027


Ресторатор Валерій Созановський в інстаграм розповів, що незабаром замовники отримають пиво його нового проєкту 2085. «У ці вихідні будемо займатись надсиланням замовлень», — написав бровар.

Допис проілюстровано світлиною з броварні. На підлозі можна помітити ящики для пакування пива, а в руках Валерія та членів команди банки з готовим пивом. «Уявіть, що вже зовсім скоро ви будете діставати з циліндра своєї пошти не кролика, а наш 2085, який нагадає вам про те, що ніколи не треба здаватися і як важливо обрати правильний фокус», — написав Валерій.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Не зря у слова «фокус» так много значений. Для кого-то это момент, когда из цилиндра выпрыгивает кролик, для кого-то – важный фактор для удачной фотографии, а для кого-то фокус – это цель, которую никогда не стоит упускать из вида. Забавно, что все три значения подразумевают под собой долгожданный результат. ⠀ Как вы понимаете, мы взяли фокус на то, что при любых обстоятельствах у нас все получится. Да, в последнее время приходится меньше появляться в эфире, чтобы закончить начатое и отправить каждому его крафтовое. Хотя меня это не огорчает, а радует, потому что уже в эти выходные мы планируем заниматься отправкой заказов. ⠀ Представляете, уже совсем скоро, вы будете доставать из цилиндра своей почты не кролика, а наш 2085, который напомнит вам о том, что никогда не стоит сдаваться и как важно выбрать правильный фокус.

Публикация от Валерий Созановский (@sozanovskiy)

Нагадаймо, що ресторатор Валерій Созановський та пивовар Назар Дребот відкрили на Арт-заводі «Платформа» броварню 2085 Brewery. Перша варка відбулась в умовах ізоляції від зовнішнього світу та з трансляцією у YouTube.

Серед глядачів трансляції розіграли 500 банок пива 2085. Для цього глядачам потрібно було до початку варки обрати сорт пива, який буде варитись, а під час трансляції — щільність, гіркоту та вміст алкоголю.

Фото: Instagram Валерий Созановский

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Українські броварі на 24 години ізолюються від світу, щоб зварити «пиво майбутнього»

В Україні з’явилась Асоціація малих незалежних пивоварень. На меті боротьба за якість крафту

«Нет дорогого пива, есть пиво недооцененное»: рассказывает народный дегустатор Андрей Юраго

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi