Новий заклад, червень 2025: паста-бар Хвиляста, — з подільським вайбом та італійським настроєм - PostEat

пошук

Новий заклад, червень 2025: паста-бар Хвиляста, — з подільським вайбом та італійським настроєм
25-06-2025 0 155


ХВИЛЯСТА • PASTA BAR

Де: вул. Верхній Вал, 24 

Години роботи: з 12:00 до 22:00

У Києві на Подолі зʼявився новий заклад для всіх, хто любить пасту не менш, ніж море. «Хвиляста» — це паста-бар на Верхньому Валу, від власників «Тісто, сир і тітка Белла»натхненний узбережжям Амальфі, ідеєю свободи, пляжним настроєм та томатними соусами. 

Усе в «Хвилястій» — навколо пасти. Її тут готують на місці, експериментують із формами, тістом, соусами й подачею. Меню змінюватимуть щомісяця — з новими, лімітованими видами пасти, які команда вигадує й тестує власноруч. 

Ідея «Хвилястої» народилася з бажання створити місце, де можна відчути легкість відпустки, не виїжджаючи з Києва. Тому тут — смугасті парасолі, теплі кольори, органічне вино, тарілки з характером і багато червоного соусу. Усе, щоб на мить перенестися на свій власний Amalfi [Podil] coast.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Паста-мейкери готують пасту на відкритій кухні, що трохи нагадує італійський театр — живий, ритмічний і трохи хуліганський. У повітрі — запах смаженого масла й фонк з хіп-хопом, а в тарілках — великі порції з соусами, які щедро обіймають кожну «хвилю».

Як кажуть у «Хвилястій»:

«як і всі кияни дуууже любимо, коли сонце заграє з плечима, цілує в щічки та золотавить волосся. і от хочеться, щоб так увееесь рік.

саме тому побудували Хвилясту, натхненну Amalfi Coast. італійським курортом, лимонними деревами, глибоким синім морем та смугастими парасолями. адже знаємо, як всім у Києві хочеться моря, вражень, свободи та легкості. 

і тепер маємо власний Podil coast. тут, поряд, на Верхньому Валу, 24. ходіть серфити!»

 
 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi