пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, 35А
Формат: ресторан-пекарня
Години роботи: щодня 08:00-21:00
11 грудня ресторатор Денис Жаткін (паб «Кеди», азійьске бістро «Каструлька») відкрив у Дніпрі ресторан-пекарню Blanka Bakery біля парку Шевченка зі сніданками, вечерями, випічкою, кавою, натуральним вином. «До Blanka Bakery всі мої проєкти були складні, з великою культурою, новими смаками, завжди хотілось донести до гостей багато інформації про продукт. У новому закладі немає нічого геніального, лише фокус на речах, які роблять людей щасливими», — розповідає ресторатор.
У просторі дві зали, тераса, багато світла та зелені, зона з книгами, великі вікна, щоб протягом дня було сонце всередині. Всередині приблизно 50 посадкових місць та влітку на терасі буде ще +50. За інтер’єр Blanka Bakery відповідає Альона Бондар. Заклад зробили безбар’єрним, також є інклюзивна вбиральня та пеленальний столик.
Перший та основний напрям Blanka Bakery — хліб на заквасці без дріжджів та випічка, в закладі є зала з відкритою пекарнею, гості зможуть спостерігати за процесом, купувати з собою або їсти в закладі. Пекарки Blanka Bakery стажувались в Іллі Сьоміна, тому випічка на високому рівні. Також в ресторані діє ранкове меню зі сніданками та повноцінна ресторанна їжа з опівдня. Кава від дніпровських обсмажчиків DAM: у будні дні готуватимуть Decaff, фільтр, еспресо, напої на еспресо, у вихідні — спешл позиції. По вину працюють з Wine Bureau та Bad Boy, разом склали меню з приблизно 40 позицій: з них 30% натуральне, українські позиції також вже є.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Читайте також про інші нові заклади:
Новий заклад. Дніпро: італійська траторія Bonita в центрі міста
Новий заклад. Харків: такерія та коктейльний бар Es Cultura
Новий заклад. Дніпро: кафе східної кухні «Аркадаш» на Барикадній
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi