Новий заклад. Київ: «Hotel 13» – бар у стилі вінтажного готелю біля Арсенальної площі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Hotel 13» – бар у стилі вінтажного готелю біля Арсенальної площі
15-12-2023 0 3564


«Hotel 13»

Де: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 2

Формат: бар

Години роботи: з п’ятниці по суботу з 19:00 до 23:00

Контактний телефон: +380506001313

У самому серці Києва з’явився новий бар «Hotel 13». Заклад відкриває перед своїми відвідувачами двері у захоплюючий світ витонченості та загадковості.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Hotel 13» – вечірній заклад виконаний у стилі вінтажного готелю, де кожен куток наповнений ретро-шиком: від красивих меблів, витончених люстр, до м’яких диванів, що ніби перенесуть вас у іншу епоху.

Коктейльна карта «Hotel 13» є справжньою палітрою смаків. Кожен напій тут – це мистецький твір, назви яких є відсилками до знаменитих світових готелів. Це не просто коктейлі, це історії, закуті у скляні келихи, які розповідають про далекі куточки світу.

Легкі та надзвичайно смачні страви, які подають у «Hotel 13», ідеально доповнюють коктейльну карту. Вони виготовлені так, щоб підкреслити та посилити смакові відчуття напоїв, перетворюючи кожен візит сюди на естетичне задоволення.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Особливістю «Hotel 13» є його робочий графік – бар відчиняє свої двері лише у п’ятницю та суботу, створюючи атмосферу ексклюзивності та очікування. Кожен вечір тут – це подія, наповнена пікантною шоу-програмою від професійного шоу-балету у неймовірних костюмах, яке залишає незабутні враження.

Атмосферу в «Hotel 13» доповнює якісна популярна музика від DJ-резидентів та запрошених артистів. Ритми, які лунають тут, піднімають настрій і заохочують до танців.

«Hotel 13» – це не просто бар, це місце, де секрети та елегантність переплітаються, створюючи неповторну атмосферу. Це місце, де кожен вечір стає унікальною подорожжю, наповненою чарами та інтригами.

Дещо з меню:

  • Карпаччо з яловичини – 400 грн;
  • Сирна тарілка – 720 грн;
  • Соте з морепродуктами – 500 грн;
  • Наполеон – 300 грн;
  • Коктейль Astoria – 350 грн;
  • Коктейль Room Service – 350 грн.

Фото надані закладом

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi