Новий заклад. Київ: одинадцятий «БПШ» від Дмитра Борисов на Почайній - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: одинадцятий «БПШ» від Дмитра Борисов на Почайній
04-11-2022 0 1336


Де: проспект Степана Бандери, 6

Формат: стрітфуд

Бюджет: ₴

Години роботи: 10:00 – 21:00

Ще один заклад БПШ від Дмитра Борисова розпочав роботу на Почайній. Одна з особливостей саме цього ресторану – більш широке меню. Тут готують не тільки 6 видів шаурми, шава-боули, різноманітні пончики та біляші, але й бургери та хот-доги в бріошах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

До речі, з моменту створення бренду та відкриття першого закладу на Великий Васильківській меню бренду в цілому стало більш різноманітним: до класичної шаурми додалися варіанти з сиром та з тигровими креветками і гуакамоле, з’явилися шава-боули, які позиціонуть як пропозицію для збалансованого обіду або вечері, а також різноманітні пончики соусами. Для вегетаріанців пропонують шаурму з бататом фрі, кімчі та гуакамоле. Серед напоїв сидр, пиво, наливки, лимонад та кава.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В БПШ можна «підвисити шаурму» для військового: коли компанія набирає 60+ «підвішених замовлень» партію відправлять або у військовий шпиталь, або до однієї з частин, які підтримує компанія GastroFamily.

Дещо з меню:

  • Класична шаурма з куркою, кімчі та овочами у висівковому лаваші – 79 гривень
  • Вегетаріанська шаурма з бататом та гуакамоле – 109 гривень
  • Пончик-бокс з 36 пончиків та 4 соусами – 136 гривень
  • Шава-боул з куркою, тигровими креветками, картопляними діпами та овочами – 139 гривень
  • Хот-дог у вершковому бріоші з соусом блючіз – 69 гривень

5 листопада на честь відкриття нового ресторану всіх гостей весь день будуть пригощати пончиками з цукровою пудрою та сидром або лимонадом за сторіз з відміткою сторінки @bpshkyiv.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi