пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вул. Мечникова, 9
Бюджет: ₴₴₴.
Години роботи: вт-сб 18:00-23:00
Chef’s Table — ресторан нового формату для України на другому поверсі магазину goodwine. В ресторані приймають гостей за попереднім бронюванням та пропонують шефське сет-меню, яке складається з 7 виносів страв. Шеф-кухарі ресторану — Володимир Ярославський й Елеонора Баранова.
«У неділю та у понеділок у команди вихідний — в понеділок ми працюємо над вдосконаленням меню та над новими стравами, які додаємо у сет кожні три дні. А через 3 тижні ми отримуємо новий сет. Ми прагнемо створити fine dining формат, щоб восени відкритись у форматі з ланчами a la cart», — розповідає редакції PostEat Володимир Ярославський.
Кухня в Chef’s Table повністю відкрита, усі процеси проходять перед гостями, які сидять за своєрідною барною стійкою перед кухарем та можуть спілкуватись з ним. Спілкування без перешкод між гостем та кухарем, який в цей момент створює страви — головна особливість в Chef’s Table. В майбутньому в ресторані планують ширше використовувати локальні продукти, робити власне морозиво.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Сет-меню:
Вечерю гості розпочинають з амісбушу (маленька легка закуска, подається як комплімент від шеф—кухаря перед подачею основних страв), після чого розпочинається приготування та подача страв із сету. До страв також воду та келих шампанського Pierre Gimonnet. Завершується вечеря в Chef’s Table цукерками ручної роботи. Вартість сет-меню з напоями – 3300 грн.
Фото: Insragram chefs.tbl
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi