Новий заклад. Київ: шаурма від Юрія Нікітюка в NUNU на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: шаурма від Юрія Нікітюка в NUNU на Подолі
22-11-2023 0 856


NUNU

Де: Контрактова площа, 1

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

NUNU — це заклад нової хвилі з оригінальною шаурмою від київського шефа Юрія Нікітюка. Нова локація розташована на Подолі навпроти фонтана Самсона. Тут можна придбати шаурму навинос або з доставкою через Glovo.

Nunu  — шаурма без стереотипів та обмежень. Тут міксують кухню Близького Сходу та Азії. Відмовились від традиційного вертела, класичних білого та червоного соусів, а також капусти. Замість цього роблять шаурму за авторським баченням, не прив’язуючись до якихось стандартів. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Юрій Нікітюк каже, що секрет насправді дуже простий. Як і в будь-якій іншій страві — це якісні інгредієнти, а також досвід людини, яка готує. «Ми самі готуємо лаваш, тому він у нас м’який, не кришиться та саме такий який я хочу, щоб він був в шаурмі. Соуси ми також робимо всі самі. Ми не купуємо звичні готові білі та червоні соуси, це не те, що нам потрібно. Вертеля в Nunu також нема. Я розумію всіх тих, хто його використовує, але я хотів, щоб м’ясо було соковите. Тому ми м’ясо готуємо 10 годин та рвемо його на волокна руками, щоб отримати соковитий та насичений смак. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

А ще додаємо багато свіжих овочів та таких інгредієнтів які ви не звикли бачити в шаурмі — овочева сальса, горіхова тхіна, кінза, горіхи та хумус. Ось так і вийшов прикольний шефський стрітфуд, і таке незвичайне поєднання, що руйнує всі штампи»

Дещо з меню:

  • Шаурма з куркою тікі масала — 159 грн,
  • Шаурма із подвійною свининою — 209 грн,
  • Шаурма з яловичиною — 189 грн,
  • Шаурма з подвійною куркою тікі масала — 179 грн.

Фото надані закладом, www.instagram.com/nunu.diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi