пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Itzel
Де: вул. Нижній Вал, 19/21
Формат: ресторан та сервіс доставки шніцель-сендвічів
Бюджет: ₴
Itzel — новий проєкт, який відкрили досвідчений ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) та шеф-кухар космополіт Юрій Ковриженко. Разом їм вдалося створити довершений смаковий баланс та гармонічний процес приготування сендвічів зі шніцелем та не тільки. Також до команди засновників приєднався трендсеттер українського сидро- та медоваріння Berryland.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Смачний та приготовлений з-під ножа шніцель у справжній італійскій фокачі разом з соусами та гарнірами вирішує питання обіду. А додавши пляшечку натурального українського сидру Berryland зробить вечерю такою бажаною», — розповідають засновники проєкту у коментарі редакції PostEat. Окрім шніцель-сендвічів можна замовити гарніри, напої та сидр.
Сьогодні шніцель-сендвічі в усіх м’ясних та рибних варіантах готові до замовлення на агрегаторах доставки Glovo та Raketa з dark kitchen в районі метро Олімпійська. А вже за тиждень-два відкриється точка продажу на Нижньому Валу. Надалі швидко та зручно зробити замовлення можна на сайті закладу, який наразі у розробці.
Дещо з меню:
Фото: Iurii Kovryzhenko
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi