Новий заклад. Київ: шніцель від шефа Юрія Ковриженка та сидр Berryland в Itzel на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: шніцель від шефа Юрія Ковриженка та сидр Berryland в Itzel на Подолі
14-09-2020 0 2417

Назва: Itzel

Де: вул. Нижній Вал, 19/21

Формат: ресторан та сервіс доставки шніцель-сендвічів

Бюджет: ₴

Itzel — новий проєкт, який відкрили досвідчений ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) та шеф-кухар космополіт Юрій Ковриженко. Разом їм вдалося створити довершений смаковий баланс та гармонічний процес приготування сендвічів зі шніцелем та не тільки. Також до команди засновників приєднався трендсеттер українського сидро- та медоваріння Berryland.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Смачний та приготовлений з-під ножа шніцель у справжній італійскій фокачі разом з соусами та гарнірами вирішує питання обіду. А додавши пляшечку натурального українського сидру Berryland зробить вечерю такою бажаною», — розповідають засновники проєкту у коментарі редакції PostEat. Окрім шніцель-сендвічів можна замовити гарніри, напої та сидр.

Сьогодні шніцель-сендвічі в усіх м’ясних та рибних варіантах готові до замовлення на агрегаторах доставки Glovo та Raketa з dark kitchen в районі метро Олімпійська. А вже за тиждень-два відкриється точка продажу на Нижньому Валу. Надалі швидко та зручно зробити замовлення можна на сайті закладу, який наразі у розробці.

Дещо з меню:

  • шніцель-сендвіч «Сінгапур» зі свинини з баклажанами-гриль – 115 грн,
  • шніцель-сендвіч «Ітцель» зі свинини з червоною капустою та маринованою морквою – 115 грн,
  • шніцель-сендвіч «Тель-Авів» з курятини з пікантним перцем – 115 грн,
  • шніцель-сендвіч «Чінкве-Чінкве» з нутом, баклажаном-гриль та томатною сальсою – 115 грн,
  • Ітцель бокс – 159 грн,
  • сидр бочковий/розе – 45 грн/125 мл,
  • вишневий мед – 85/185 грн.

Facebook

Instagram

Фото: Iurii Kovryzhenko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi