Новий заклад. Київ: хот-доги, хешбрауни та сирники у Bee’s Knees на Бессарабці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: хот-доги, хешбрауни та сирники у Bee’s Knees на Бессарабці
07-02-2024 0 1174


Де: Бессарабська площа, 2

Формат: стритфуд

Години роботи: будні з 10:00 до 22:00 (вихідні до 23:00)

Instagram

Bee’s Knees — сучасний дайнер на Бессарабському ринку, що спеціалізується на хот-догах і хешбраунах та пропонує гостям «вишукані поєднання у форматі стріт-фуду». Bee’s Knees створено партнерами Ярославом Солодким та Владом Гушелем. Бренд-шеф проекту Макс Колодін, засновник Match. Концепт, брендинг, неймінг, дизайн від арт-бюро  “What if?”.

В інтер’єрі продемонстрували «багатошаровості світу, що дарує радість нових відкриттів та  дозволяє пізнати себе». Акцентом та однією з основ інтер’єру стала дзеркальна стіна — як розповідають у закладі, вона «слугує символом важливості кожного моменту та усвідомлення себе в ньому».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню Bee’s Knees представлені авторські хот-доги з томленою яловичиною з вишневим компоте та соусом блу чіз або ж з соковитою куркою манго-карі з сирним соусом. Також готують хешбрауни з яловичим тартаром або ж з грибами і камабером та дві варіації великих сирників.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Хот-дог з томленою яловичиною – 260 грн,
  • Хот-дог фіш – 270 грн,
  • Хешбраун з татртаром з телятини та грибів – 290 грн,
  • Хешбраун з мітболами з яловичини – 270 грн,
  • Сирник з вишнею та фісташкою – 220 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: коктейльний бар Mother на Великій Васильківській

Новий заклад. Київ: сімейний ресторан авторської кухні ECLAT у ЖК «Новопечерські Липки»

Новий заклад. Київ: кав’ярня, coworking та сніданки в Set Cafe на Подолі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi