Новий заклад. Київ: Zaziko — грузинська кухня у форматі take away на Львівській площі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: Zaziko — грузинська кухня у форматі take away на Львівській площі
14-02-2022 0 1430


Назва: Zaziko

Де: Львівська площа, 8

Формат: бістро 

Бюджет: ₴₴

У приміщенні колишнього Будинку торгівлі на Львівській площі запрацювало бістро Zaziko. Це другий заклад Зази Джваршеішвілі (ресторан «Зазіко» у Несторівському провулку).

Формат Zaziko — грузинська кухня у форматі take away. Основна концепція закладу полягає у створенні грузинського невеликого ресторану, що в Грузії називають «дукан». У Тбілісі дукан, куди місцеві жителі приходять смачно поїсти й гарно провести час дуже популярний. Тепер кияни й гості міста також зможуть відчути традиційну грузинську атмосферу і скуштувати смачні грузинські страви. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Інтер’єр закладу виконаний у сучасному стилі з елементами грузинського декору. Цікавинкою інтер’єру є композиція традиційних грузинських шапок з різних регіонів, кахурі та кабалахі, які зроблять Ваші фото в соціальних мережах неповторними.

Завдяки вдалій локації «ZAZIKO бістро» – це ідеальне місце для того, щоб випити запашної кави вранці, ситно і смачно пообідати на бізнес-ланчі або взяти з собою грузинський бургер від «ZAZIKO бістро» на вечерю.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню бістро складається з холодних закусок, салатів, перших та других страв, гарячих страв, випічки, м’ясного та десертів. Також у закладі подають бізнес-ланчі. 

У Zaziko є також кавова та барна карти.

Заклад працює щодня з 10:00 до 22:00.

Дещо з меню:

  • Баже з курки — 120 грн
  • Салат «Катміс» — 150 грн
  • Харчо — 135 грн
  • Хачапурі по-гурійськи — 120 грн
  • Кебаб з баранини — 160 грн
  • Лобіо червоний — 90 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi