пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Pizza Factory
Де: вул. Сагайдачного, 35
Формат: піцерія
Бюджет: ₴₴
Години роботи: 12:00–23:00
Наприкінці червня на Подолі відкрилась піцерія Pizza Factory, де готують понад два десятки авторських піц у дров’яній печі. «Ми побували у найвіддаленіших закутках Всесвіту, дбайливо зібрали смаки континентів та віднайшли 26 унікальних рецептів авторських піц. Використовуємо більше 150 продуктів, спецій та соусів привезених з усіх куточків світу. Наше тісто спеціальним чином ферментується більше 24 годин та готується тільки в дров’яній печі», — зазначають у закладі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Піци в меню розділені за частинами світу: Європа, Азія, Північна та Південна Америка, де кожна страва є втіленням страви з певного регіону. Піцу можна замовити у розмірі 27 см та 33 см. У європейському розділі представлені «Капрічоза» з томатним соусом, прошуто, печерицями, маринованими запеченими артишоками та козячим сиром; «Ніцца» з пікантним соусом, тунцем, картоплею чері, кенійською квасолею, яйцем, томатами чері та оливками. В Північній Америці ви знайдете три піци — «Гаваї» з соусом берблан, сиром моцарела, ананасом, авокадо та з курячим стегном су-від, мікс салатом і чилі дресінгом; «Маямі» на томатному соусі, з запеченими креветками, роменом, спагеті з цукіні та цитрусом; «Лос-Анджелес» на вершковому соусі, із слабосолоним лососем, крупою кус-кус та сиром фета.
Піци «Сан-Паулу» з перцевим соусом, томленими яловичими щічками, авокадо та курячим яйцем та «Буенос-Айрес» з вершково-естрагоновим соусом, кільцями кальмара, томатами чері, кенійською квасолею, жульєном з трьох болгарських перців та листям салату представлені в розділі Південної Америки. Серед азійських піц — «Сеул» з азійським вершковим соусом, курячим філе, грибами шіїтаке, деградованою журавлиною, цибулею пора та листям салату; «Бангкок» з соусом том-ям, кальмаром, маринованим імбиром, соєвими бобами едамаме, стружкою тунця, аспарагусом, зернами кукурудзи та кунжутом. Також є три вегетаріанські пропозиції, наприклад, «Труффаліно» з вершково-трюфельним соусом, маринованим баклажаном, бланшованими суцвіттями броколі, томатом, сиром брі, деградованою ферментованою журавлиною та маш-салатом.
До бортиків можна замовити сім видів соусів. З напоїв пропонують пиво, коктейлі, вино келихами, настоянки та міцні напої.
Фото: Pizza Factory
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Новий заклад. Київ: easy bar Rabbit Habit на Шота Руставелі
Новий заклад. Київ: плов і страви на мангалі в «Сочный Восточный» на Великій Васильківській
Новий заклад. Київ: бар з ігристими винами ZIRKA Sparkling Wines Bar на Бессарабці
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi