Новий заклад. Київ: лаунж-бар Slava U на Саксаганського - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: лаунж-бар Slava U на Саксаганського
30-06-2023 0 1608


Де: вул. Саксаганського 13/42

Формат: лаунж-бар

Години роботи: з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380937605528

У Києві на вулиці Саксаганського запрацював лаунж-бар Slava U, офіційне відкриття відбулося 28 червня. Це другий заклад мережі, перший ресторан з аналогічною назвою приймає гостей на Подолі. Тут готують страви з української та європейської кухні і працює бар з авторськими коктейлями та кальяном. Також проводитимуться музичні вечори з живими виступами та DJ-сетами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дизайн інтер’єру створювала київська студія Znak Design. Використали існуючу стару цеглу, яку перед цим ретельно очистили від старої фарби та відновили, додали авторські елементи: меблі, світильники, декор, що зробили українські майстри за ескізами студії. Нюдові кольори, м’які дивани та неяскраве розсіяне освітлення створюють затишок та налаштовують гостей на розслабленний стан. Ключові акценти — бар з урочистою “короною” з дерев’яних планок, а також чорний український орнамент на стіні. Крім цього, дизайнери створили Insta-зону зі стилізованими темними дзеркалами. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Асорті маринованих делікатесів — 410 грн,
  • Біф тар-тар — 375 грн,
  • Теплий салат з телятиною та овочами гриль з вишневою ікрою — 350 грн,
  • Королівські креветки в соусі теріякі — 450 грн,
  • Медальйони з телячої вирізки під журавлиним соусом — 490 грн.

Фото надані Znak Design

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: сучасна французька кухня в ресторані L’UCA на Оболоні

Новий заклад. Київ: кафе італійської кухні Frumento на Подолі

Новий заклад. Київ: паназійська кухня та авторські коктейлі в барі Louters Lou на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi