Новий заклад. Київ: мексиканський поп-ап Alejandro на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: мексиканський поп-ап Alejandro на Подолі
03-12-2024 0 160


Де: вул. Сагайдачного, 41

Години роботи: нд-чт з 11:00 до 22:00, пт-сб з 11:00 до 23:00

Instagram

ALEJANDRO — це новий сезонний проєкт від власників київської групи ресторанів Rest Emotion (Тісто, сир і тітка Белла, Мамо, це Було в Тбілісі, Naperlage) — Володимира Григорі та Романа Пакеліані. Alejandro в Києві лише цієї зими — з першого грудня і до кінця лютого.

За концепцією, Alejandro їхав з самої Мексики автостопом, щоб врятувати Київ від морозів та зимової хандри. Привіз справжні тако (готують у власноспечених тортильях), бурріто, чуррос та, звичайно ж, коктейль Paloma, який звик пити на березі океану. А ще моментальну фотобудку, щоб робити фото на згадку. Меню невелике, але кожна позиція пройшла довгий шлях, щоб в нього потрапити.

«Ми ліпимо кукурудзяні тортильї для тако самостійно, та ще й вручну, бо так смачніше. Окрім того, яловичину для тако томимо більше 12 годин, далі розриваємо на волокна та окремо додаємо бульйон, щоб вона була супер соковита. Рецепт тако з креветкою ми привезли з подорожі в Португалію, а Чілі кон карне переготовлювали десятки разів, аж поки знайшли баланс у текстурі, аби воно було рівно ідеальним — не рідким як суп, і не густим, як основна страва», — розповіли у закладі.

Дещо з меню:

  • Тако (з яловичиною / креветкою / кріспі куркою / веган) — 88-99 грн
  • Бурріто Кон Карне — 235 грн
  • Кесадилья з куркою — 155 грн
  • Гуакамоле з начос — 133 грн 
  • Чілі кон карне — 188 грн
  • Чуррос — 99 грн

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: азійські страви та чизкейки в Sushi Boys у ЖК «Файна Таун»

Новий заклад. Київ: східний ф’южн та світова кухня в ресторані «Красивий Крокодил»

Новий заклад. Київ: «Піна» — «пивна на розі» Ярвала та Гончара

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi