Новий заклад. Київ: монокафе «Котлета по-київськи» на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: монокафе «Котлета по-київськи» на Великій Васильківській
08-05-2023 0 2970


Де: вул. Велика Васильківська, 16

Формат: монокафе

Години роботи: пн-нд: 11-21:30

Контактний телефон: +380661646738

Заклад «Котлета по-київськи», формат якого визначають як «перший український фаст-фуд», відкрився у центрі столиці навпроти кінотеатру «Київ». Це вже друга «Котлета по-київськи» і перша у форматі «фаст-фуд». Перший заклад у форматі to go був відкритий 24 серпня 2022 року на Хрещатику, 17 у форматі стрітфуд.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Новий формат закладу — просторий, двоповерховий заклад з великою кількістю посадкових місць. В новому закладі більш розширене меню, з’явилося багато смачних новинок: «Ко-кульки» (міні-котлетки з начинками), батат-фрі, десерт «Шоколадна По-Київськи».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

З нововведень очікується борщ в хлібному стаканчику та авторське морозиво у вигляді котлети по-київськи. Також пропонують великий вибір крафтових напоїв: пива, сидру та лимонадів і широкий вибір крафтових наливок, які прибули до закладу зі Львову.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • котлета по-київськи класична — 85 грн,
  • котлета по-київськи з грибами та сиром — 95 грн,
  • ко-кульки зі шпинатом та сиром — 69 грн,
  • шоколадна по-київськи — 79 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади:

Новий заклад. Київ: азійська кухня в Irezumi Asian Food на Софіївській Борщагівці

Новий заклад: Київ: кав’ярня Baho на Арсенальній зі спешелті кавою та сніданками цілий день

Новий заклад. Київ: кава, їжа та вино в гастромаркеті «АРТІШОК» на Предславінській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi