Новий заклад. Київ: шніцелі та крафтовий сидр в Itzel на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: шніцелі та крафтовий сидр в Itzel на Подолі
09-12-2020 0 1819


Назва: Itzel

Де: вул. Нижній Вал, 19/21

Формат: сервіс з доставки шніцелів і крафтового сидру

Бюджет:

У Києві запрацював сервіс Itzel з доставки шніцелів і крафтового сидру, офіційне відкриття Itzel-point відбулося на початку грудня на Подолі. Сервіс доставки шніцель-сендвічів Itzel відкрили ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) і шеф-кухар Юрій Ковриженко. Також до команди засновників приєднався співвласник сідерії Berryland Cidery Віталій Карвіга. «Це новий формат сервісу доставки, в якому просте та лаконічне меню створив відомий шеф-кухар і, як результат, кожна страва поєдную досить оригінальні інгредієнти в простих сендвічах. Шніцель-сендвічі зі смаком твоїх найкращих євротріпів», — так автори проєкту презентують головну позицію свого меню.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Майже рік ми виношували ідею Itzel. З’їли кілограми м’яса, перепробували сотні комбінацій шніцеля… В  Австрії та Німеччині його знають як шніцель, в Італії як котлету міланезе, в Азії як тонкацу. І про мамині биточки не забуваємо! В Ізраїлі шніцель – дуже популярна вулична їжа, а тепер ми запускаємо хвилю в Україні. Ну а бонусом у нас єдиних в Україні є популярна вулична їжа з Ліворно, яку для мене відкрив Marco Cervetti. Це знаменитий Чінкве-Чінкве з нутового борошна для тих, хто не їсть м’ясо», — розповідає шеф-кухар Itzel Юрій Ковриженко.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Окрім шніцель-сендвічів з домашнім італійським хлібом фокача, в меню можна обрати гарнір, салати, десерт, бульйон, напої та, звісно, крафтовий сидр та питний мед Berryland. Якість цього сидру високо цінують не тільки в Україні, але й за кордоном – в 2020 році сидр Berryland отримав золото на європейському дегустаційному конкурсі Mead Madness.

Дещо з меню:

  • шніцель-сендвіч «Більбао» зі свининою, перцем гриль, апельсином, маринованою морквою – 115 грн;
  • шніцель-сендвіч «Тель-Авів» з курятиною, пікантним перцем, соусами амба й тхіна – 115 грн;
  • шніцель-сендвіч «Чінкве-Чінкве» з нутом, баклажаном гриль, спайсі томатною сальсою – 115 грн;
  • Ітцель бокс – 159 грн;
  • крафтовий сидр Berryland – 45/175 грн;
  • вишневий мед – 85/185 грн

Замовити доставку з Itzel можна через агрегатори доставки Glovo, Raketa та Boltfood, або ж за телефоном. В Itzel-point на Подолі гостей чекають щодня з 11:00 до 22:00 — у закладі є декілька столиків всередині та можливість take away.

Фото: Itzel

Читайте також:

Новий заклад. Дніпро: італійський ресторан Padre на Барикадній

Новий заклад. Київ: страви з органічної свіжої риби BigSmall від Юрія Приємського

Новий заклад: сніданки кава та власна випічка у кафе-пекарні «Хлібний» на Подолі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi