пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: Itzel
Де: вул. Нижній Вал, 19/21
Формат: сервіс з доставки шніцелів і крафтового сидру
Бюджет: ₴
У Києві запрацював сервіс Itzel з доставки шніцелів і крафтового сидру, офіційне відкриття Itzel-point відбулося на початку грудня на Подолі. Сервіс доставки шніцель-сендвічів Itzel відкрили ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) і шеф-кухар Юрій Ковриженко. Також до команди засновників приєднався співвласник сідерії Berryland Cidery Віталій Карвіга. «Це новий формат сервісу доставки, в якому просте та лаконічне меню створив відомий шеф-кухар і, як результат, кожна страва поєдную досить оригінальні інгредієнти в простих сендвічах. Шніцель-сендвічі зі смаком твоїх найкращих євротріпів», — так автори проєкту презентують головну позицію свого меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Майже рік ми виношували ідею Itzel. З’їли кілограми м’яса, перепробували сотні комбінацій шніцеля… В Австрії та Німеччині його знають як шніцель, в Італії як котлету міланезе, в Азії як тонкацу. І про мамині биточки не забуваємо! В Ізраїлі шніцель – дуже популярна вулична їжа, а тепер ми запускаємо хвилю в Україні. Ну а бонусом у нас єдиних в Україні є популярна вулична їжа з Ліворно, яку для мене відкрив Marco Cervetti. Це знаменитий Чінкве-Чінкве з нутового борошна для тих, хто не їсть м’ясо», — розповідає шеф-кухар Itzel Юрій Ковриженко.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Окрім шніцель-сендвічів з домашнім італійським хлібом фокача, в меню можна обрати гарнір, салати, десерт, бульйон, напої та, звісно, крафтовий сидр та питний мед Berryland. Якість цього сидру високо цінують не тільки в Україні, але й за кордоном – в 2020 році сидр Berryland отримав золото на європейському дегустаційному конкурсі Mead Madness.
Дещо з меню:
Замовити доставку з Itzel можна через агрегатори доставки Glovo, Raketa та Boltfood, або ж за телефоном. В Itzel-point на Подолі гостей чекають щодня з 11:00 до 22:00 — у закладі є декілька столиків всередині та можливість take away.
Фото: Itzel
Читайте також:
Новий заклад. Дніпро: італійський ресторан Padre на Барикадній
Новий заклад. Київ: страви з органічної свіжої риби BigSmall від Юрія Приємського
Новий заклад: сніданки кава та власна випічка у кафе-пекарні «Хлібний» на Подолі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi