пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Назва: Adriatic
Де: вул. Інститутська, 19
Формат: рибний ресторан середземноморської кухні
Бюджет: ₴₴.
На місці Pacific Oyster Bar на Липках почав роботу ресторан Adriatic. Це перший власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, який працював у закладах Белграді та Києві (Mare Azzuro, «Порто Мальтезе», «Рибаlove» та ін.). Далібор спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. «Наш ресторан — це куточок Андріатики у центрі Києва. Будемо готувати рибу та морепродукти так, як їх готують на узбережжі. Меню зробили збалансованим, щоб кожен гість міг знайти страву до смаку та по можливостях», — розповів Далібор PostEat.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У закладі подаватимуть класичні страви з риби, сербські та середземноморські спеціалітети — тартар з тунця (212 грн), соте з морських гребінців та морепродуктів (464 грн), севіче з тунця (241 грн) ін. Також до риби можна замовити вино з Чорногорії. Згодом з’явиться меню сербської ракії. Поки у закладі працює один зал на 25 посадкових місць. Заплановано також відкриття другого залу, запуск сніданків та обідів.
Фото: Adriatic
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi