Сеть ресторанов MAFIA провела Всеукраинский чемпионат по приготовлению пиццы - PostEat

пошук

Сеть ресторанов MAFIA провела Всеукраинский чемпионат по приготовлению пиццы
09-02-2018 0 1543

administration

Автор


Мережа ресторанів MAFIA провела Всеукраїнський чемпіонат з приготування піци. Переможці представлятимуть Україну на Чемпіонаті світу в Італії вже цього квітня.

6 лютого піца-мейкери зі всієї країни зібралися в Києві, аби поборотися за звання найсильнішого в категоріях: класична піца, фрістайлінг та приготування піци на швидкість. Переможців було обрано за результатами голосування гостей та оцінок професійного журі, яке очолили Леонардо Трапполоні, італійський технолог та професійний інструктор школи піцейол Le 5 stagioni, та Оксана Середюк, співзасновниця мережі ресторанів MAFIA. Переможцями стали: Іван Окатій (Піца на швидкість), Олексій Лисак (Класична піца), Анюковський Гліб (Фрістайлінг).

Оцінювалася техніка, смак, поєднання інгредієнтів, зовнішній вигляд, якість тіста та композиція. Для учасників на швидкість завданням було приготувати п’ять основ для піци за максимально короткий час. Фрістайлінг оцінювали як окремий вид мистецтва: ритм, цілісність номеру, наявність складних трюків та час тримання піци у повітрі.

Проте це ще не все, на хлопців чекають виснажливі тренування з італійським майстром та інструктором школи піцайоло, Леонардо Трапполоні. Україна вперше братиме участь у чемпіонаті світу з приготування піци завдяки ініціативі та підтримки мережі ресторанів MAFIA. «Вперше ідея організації Чемпіонату з’явилася під час поїздки в Італію, коли ми переводили мережу на виключно італійське борошно «Le 5 stagioni». Саме тоді ми й ознайомилися із цим заходом, а згодом вирішили розвивати цей напрямок в Україні. Нині ми докладаємо максимум зусиль, аби наша країна показала гідний рівень і неабиякі вміння всьому світу» — стверджують власники MAFIA.     

Тримаймо кулачки і вболіваймо за Україну на Чемпіонаті світу!


подписаться на самые свежие новости ресторанов, баров и кафе в Telegram от PostEat

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi