пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
3 січня розпочинає роботу ще одна стрітфуд-локація «Перша Ліпша» на вулиці Шпитальній у Львові. Це проєкт львівського ресторатора Костянтина Форкера, якому також належать такі заклади у Львові як піцерія Kazzka, ресторани «Ґвара», «Корки та Крихта», Delicateka.
Фішка інтер’єру усіх закладів — видача страв через прилавок, зроблений зі справжнього автомобіля.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В меню закладу лише шаурма, яку пропонують у трьох форматах: «Шаурма №1» (69 грн) з куркою, маринованою в травах та спеціях, свіжим китайським салатом, помідором, маринованим огірком, білим соусом зі спеціями та часником. «Шаурма Ліпша» (84 грн) з таким же складом, що і «Шаурма №1», проте більшої ваги. Та «Шаурма Супер» (79 грн) з додаванням до класичних інгредієнтів соусу ткемалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Замовити страви можна у закладі або з доставкою через додаток Uber Eats. На Шпитальній з’явилась вже третя локація мережі — перша відкрилась влітку на площі Соборній, 2А, друга працює на Ринку за адресою вул. Городоцька, 153.
Назва: «Перша Ліпша»
Де: м. Львів, вул. Шпитальна, 11
Формат: моно-стрітфуд
Бюджет: ₴
Фото: «Перша Ліпша»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi