Новий заклад. Вінниця: ізраїльське бістро «Чік Чак» на Соборній - PostEat

пошук

Новий заклад. Вінниця: ізраїльське бістро «Чік Чак» на Соборній
25-09-2023 0 2176


ЧІК ЧАК

Де: м. Вінниця, вул. Соборна, 66 (гастродворик)

Формат: бістро

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:30

23 вересня у Вінниці відкрилось ізраїльське бістро “Чік Чак”. Локація вже знайома вінничанам завдяки тому, що межує разом з коктейль-баром “Полуночники”, але тепер затишний дворик збирає не тільки поціновувачів коктейлів, а й прихильників близькосхідної кухні, а також веган та вегетаріан ком’юніті.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дизайн закладу розроблений студією GALLERY design projects і виконаний у сучасному яскравому стріт-арт стилі. Всі графіті відповідають тематиці та ідеї vegan і були створені дніпровським стріт-художником Zdes Roy. Заклад доволі компактний, але має місця як всередині, так і літній майданчик з великими відкритими столами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За розробку меню відповідав відомий український шеф-кухар — Олексій Краковський, який має 15-річний досвід приготування ізраїльської кухні. Тому хумус, фалафель й піти зберегли автентичні рецепти, але при тому отримали український щедрий колорит. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Бабагануш — 150 грн,
  • Піта з фалафелем — 170 грн,
  • Піта з Тофу — 190 грн,
  • Стейк цвітної капусти — 190 грн,
  • Хумус — 170 грн,
  • Вафельний торт — 140 грн,
  • Комбуча “True Drinks” — 90 грн,
  • Пиво “Ципа” — 120 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Вінниці:

Новий заклад. Вінниця: Plush coffee — атмосферна кав’ярня з настільними іграми

Новий заклад. Вінниця: ресторан Gvari з автентичною грузинською кухнею

Новий заклад. Вінниця: БПШ від ресторатора Дмитра Борисова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi