пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
У червні Київ через день розчиняється в дощах. Не тих, що освіжають — а тих, що накривають, як важке пальто в метро. Місто — ніби на автопілоті: замкнене, з осілим настроєм.
І здається, дощі набридли всім. Хочеться справжнього літа — з його солодким повітрям, легкою невагомістю, вечірніми прогулянками без парасолі й тим самим настроєм, коли морозиво здається найкращим рішенням дня.
Та HONEY щоразу говорить зі своїм гостем мовою сезону. І цього разу — це мова морозива.
Ловіть новину про нові позиції морозива, які створені для вас, з новими ідеями і новими смаками. Смаки про теперішнє. Про місто, що тримається на каві. Про людей, які закохані в місто, у його кафе і ресторани, а також вміють розрізнити убе від фісташки і тахіні на смак.
Зібрали для вас плейлист нових літніх смаків морозива від HONEY. Всі — про Київ, про пам’ять, про вибух смаку — від убе до «Києва в шоколаді».
Розказуємо про морозиво.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Смак, який міг би бути треком у плейлисті 2014-го, коли вафельні трубочки ще не здавались ретро. Тут убе, той самий фіолетовий з Філіппін з м’яким, трохи горіховим, карамельним смаком із нотками ванілі. Плюс — карамелізована слива, нота юзу, трохи мигдалевого марципану. І все це — у капсулі з білого шоколаду з убе-пудрою.
Фінал у стилі kain tayo! — по-філіппінськи це «ходімо їсти». І в цьому є щось абсолютно правильне.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей смак ніби фантомна пам’ять дитинства. Коли відкриваєш шафку — там згущене, палички, і жодної турботи у світі. Тут усе на місці: хрумка текстура кукурудзяної легкості, солодка густа згущенка, ніби її варили півдня у банці, і нотка карамельного шоколаду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей смак — як якщо б йогурт хотів бути морозивом, але став чимось кращим. Тут дюшесна груша, яскрава маракуя, кокосове молоко, і ванільна ікра, що хрумтить, наче фоном грає щось із Flying Lotus. Веган-френдлі, літньо-кисленьке, дуже прохолодне і водночас ніжне.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей смак — починається з пасти тахіні й фісташкового морозива. А кульмінація — це шоколадна капсула, в якій хрумтить локшина катаїф, паста з фісташки і дрібка солі в оболонці з молочного шоколаду. Ніби хтось взяв східний базар, запакував у трюфель і сховав в морозилку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Якщо ви коли-небудь їли морозиво і думали: “А як би смакувала Софія Київська?”, то ось — відповідь.
Масляна основа — глибока і архітектурно довершена. Усередині — хрустке безе з фундуком і кеш’ю. А зверху — фірмова шоколадна глазур з вершковим маслом. Цей смак — як місто: не розкривається одразу, але залишає післясмак. Це класно.
Фото: HONEY
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi