пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Регулярне вживання в їжу ферментованих соєвих продуктів, таких як місо та соєвий соус, може допомогти вам жити довше — це виявили нові дослідження.
У дослідженні, опублікованому в Британському медичному журналі, було розглянуто дієти та загальний стан здоров’я 92 915 японських чоловіків і жінок віком від 45 до 74 років.
Дослідники виявили, що ті, хто часто їв місо, соєвий соус, страви з ферментованої сої, популярної в азіатських країнах, мали більш низький ризик смертності.
Дослідження вивчало, скільки потрібно вживати ферментованої сої, щоб побачити користь.
Виявилось, що чоловіки, які їли щонайменше 50,2 г ферментованої сої на день, мають на 10 відсотків менше шансів померти через 14,8 років у порівнянні з тими, хто їв найменшу кількість ферментованих соєвих продуктів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi