Pop-Up від берлінського ресторану Otto у Києві в Mirali: коли сезонне зустрічається з локальним - PostEat

пошук

Pop-Up від берлінського ресторану Otto у Києві в Mirali: коли сезонне зустрічається з локальним
24-03-2025 0 134

Автор


Міський ритм усе частіше диктує свої умови, і одна з найбільш захоплюючих практик останніх років — pop-up ресторани.

Одна з таких подій скоро відбудеться — pop up від берлінського ресторану otto в Києві в ресторані Mirali. Чудова нагода для всіх поціновувачів гастрономії отримати ще один новий гастрономічний досвід, що поєднує в собі актуальність сезонних інгредієнтів, мінімалізм у презентації та підтримку локальних виробників.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

З 3 по 5 квітня ресторан Otto, що відомий своїм орієнтацією на сезонні та локальні інгредієнти, а також унікальними стравами, влаштує подорож у світ яскравих смаків та глибоких локальних традицій, вписаних у мінімалістичну форму. Години вечері: 17/17:15/17:30 та 19:30/19:45/20:00.

Ось, як розказуює про себе ресторан: 

«Otto – це маленький і живий ресторан у районі, що відкриває вікно у багатство Бранденбургу. Ми пропонуємо сезонне меню À la Carte, яке складається з маленьких страв для спільного споживання. Більшість інгредієнтів постачають маленькі органічні фермери, виробники та мисливці із заповідника Schorfheide У Buchholz ми маємо невеликий сад, де вирощуємо, збираємо та дозріваємо власні продукти, зберігаючи смаки навколишньої природи.

Наш список напоїв включає натуральні та низькоінтервенційні вина та напої від ремісничих виробників».

Декілька фото ресторану otto та їх страв:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якщо замислитись, то поп-апи — це шанс поглянути на ресторанну культуру по-новому. І Otto робить це витончено, де кожен елемент — це маленька історія, де важлива не кількість, а якість, а також історія кожного інгредієнта, що потрапляє на тарілку. Локальні фермери, органічні продукти, бережне ставлення до природи — це те, що стоїть за кожною стравою Otto.

Як все може трапитись 

Якщо ви очікуєте знайомих смаків із ресторанних меню, то Otto може вас здивувати. Вони не просто готують смачні страви, вони відкривають нові горизонти локальних смаків. Наприклад, це може бути мініатюрна порція сиру з фермерського господарства, або ж крем з домашнього меду та сезонних ягід, що поєднується з ферментованими овочами, які ще вчора росли у їхньому саду. Не більше, не менше — саме стільки смаку потрібно, щоб ви повернулися знову.

Бранденбург, звісно, далеко, але саме там розкривається сенс ресторанної концепції otto. Через свої pop-up вечори вони привозять не тільки смаки, але й відчуття від маленького фермерського ресторану, де кожен інгредієнт знайомий, але все ж здатен здивувати. Вина, які вони пропонують, не просто напої, це частина цієї ж історії, натуральні вина від ремісничих виробників, що не просто супроводжують, а підкреслюють кожен елемент страви.

Забронювати місце можна в інстаграмі ресторані Mirali. Нам здається, вам захочеться побачити цю магію власними очима.

 Фото: otto та Mirali

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi