пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
“МакДональдз” продовжує загальнонаціональний запуск сніданків, який розпочався 13 березня і триватиме до кінця березня. Розгортання відбувається поетапно: першими мали змогу скуштувати сніданки відвідувачі мережі у Львові, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську, Яремчі та Ковелі. І вже 25-26 березня ранкове меню з’являється в закладах Києва та області.
Замовити сніданки можна з початку роботи ресторану й до 10:30 в ресторані та до 10:15 через послугу “МакДелівері”. У сніданковому меню для відвідувачів на вибір доступні: класичний “МакМафін” із різними наповненнями, роли з яйцем і куркою, яйцем і свининою або яйцем, свининою і беконом та тост із сиром. З’явилися також новинки — “Подвійний Чікен Фреш МакМафін” і тости з сиром і беконом.
Поки діє ранкове меню, із основного можна замовити картоплю та камамбер, курячі нагетси й стріпси, десерти, вівсянку, шейки, а також напої. Також є окрема ранкова пропозиція для дітей: “Хеппі Міл” із нагетсами чи тостом із сиром з картопляником чи картоплею фрі, а також напій з іграшкою чи книжкою на вибір.
Для приготування ранкового меню “МакДональдз” використовує 58% українських інгредієнтів і товарів, що відповідає стратегії компанії із локалізації постачань. Українські виробники постачають масло, яйця, курку, свинину, бекон, латук, помідори та пакування, а з країн ЄС — булочки для “МакМафіну”, сир, картопляники та соус “МакЧікен”.
«МакДональдз” повернув майже всі позиції до нового сніданкового меню, окрім омлету, омлету з беконом та великого сніданку, які складніші в приготуванні, ніж інші позиції, та потребують більше часу. Страви з ранкового меню будуть представлені у всіх «МакДональдз”, окрім 12 ресторанів у Полтаві, Дніпрі, Кременчуці, Кривому Розі, Кропивницькому та Олександрії. Основна причина — повітряні тривоги, які відбуваються там частіше, що ускладнює перехід із ранкового меню на основне. Також сніданки не будуть доступні в 11 ресторанах, що розташовані на фудкортах в торговельних центрах, оскільки їхній графік роботи не дозволяє забезпечити ефективні продажі ранкового меню (проте це не стосується ресторанів, які мають окремий вхід з вулиці).
Головна фото: Declan Sun on Unsplash
Фото — пресслужба «МакДональдз”
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi