пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Видання Eater опублікувало матеріал у якому спробувало спрогнозувати розвиток ресторанної індустрії під час пандемії та після карантину.
«Власникам бізнесу потрібна допомога, але навіть якщо вона і надійде, слід очікувати зовсім іншої картини ресторанного ринку після карантину», — сказано у матеріалі.
У публікації сказано, що ресторанна галузь зараз стикнулася з найбільшим випробуванням за останній час. Щоб вистояти у складних умовах власникам бізнесу потрібне пом’якшення умов оренди, податкові канікули тощо. Це дозволить закладам й надалі працювати на доставляння їжі.
У матеріалі також йде мова про робітників, які залишаться без заробітної платні. Не слід розрахувати і на швидке повернення гостей після закінчення карантину. Автори матеріалу вважають, що у споживачів також знизяться доходи і, ймовірно, що вони обмежать витрати.
Читайте також:
У мережі відкрився онлайн-бар, щоб спонукати людей залишатись вдома
Рене Редзепі закриває ресторан Noma на карантин. Це можна називати маніфестом
Массімо Боттура запустив в Instagram кулінарне шоу «Кухня карантину»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi