Рене Редзепі закриває ресторан Noma на карантин. Це можна називати маніфестом - PostEat

пошук

Рене Редзепі закриває ресторан Noma на карантин. Це можна називати маніфестом
15-03-2020 0 2288

MVP

Автор


В Інстаграмі Рене Редзепі повідомив про дуже складне рішення. Ми вирішили зробити повний переклад його заяви, який можна вважати маніфестом. Це є яскравим прикладом розуміння соціальної відповідальності. 

«Вітаю усіх. Мене звуть Рене Редзепі. Я власник та шеф ресторану Noma. До мене звертається багато наших колег по всьому світу, які зустрілися з викликами, яких ми ніколи не зустрічалися. Думаю, жоден з нас не міг навіть уявити це. Але ми докладаємо усіх зусиль, щоб допомогти їм пройти через ці випробування. В нашій ДНК обслуговування та гостинність. Це наша сутність. І ми хочемо лише продовжувати обслуговувати гостей, надаючи їм певного роду вихід з обставин, які склалися навколо, вітати гостей в нашому домі.

Те, що ми вже знаємо та продовжуємо дізнаватися про коронавірус завдяки науковим дослідженням, змушує нас скорочувати наші соціальні контакти, та вимагає від нас найскладнішого рішення, яке є найважчим в усьому моєму житті, а саме тимчасово закрити ресторан Noma до 14 квітня 2020 року як мінімум. 

Незважаючи на те, що ми підтримуємо один одного, реальність каже, що бути разом не є найкращим інтересом всієї спільноти. Наші обов’язки та забота за гостями та командою є єдиною справою,  яка дійсно має значення. Ми повинні вжити всіх заходів, щоб всі залишалися в безпеці. 

Також хочу зазначити, що це все не означає, що ми переходимо в режим паніки. Ми вирішили це назвати «перехід в сімейний режим». Ми вирішили взяти на себе зобов’язання перед командою та сім’ями. Наша команда буде отримувати заробітню плату весь цей час,ми будемо оплачувати членам команди додаткові програми охорони здоров’я, включаючи доступ до психологічної допомоги. Також ми будемо готувати смачні страви для всієї команди, які можна забирати додому кожного дня на сніданок, обід та вечерю. Ми надамо короткострокову фінансову підтримку тим, хто її потребує. 

Ми закриваємо двері нашого ресторану на нетривалий період. Ми не закриваємо двері нашого життя для дружби, спільноти, кожного з нас. Ми маємо бути командою на кожному кроці цього шляху. Ми не піддаємо сумніву те, що це будуть складні часи. Виклики з якими ми зіткнулися таки ж самі, з якими зустрілися наші колеги в Копенгагені, Данії, по всьому світу. Ми стоїмо разом. Ми разом будемо боротися з усіма викликами. 

Хочу звернутися до наших гостей, гостей всіх ресторанів та індустрії. Замість того, щоб скасовувати бронювання, ви можете перенести його на іншу дату або навіть придбати подарунковий сертифікат. Це дійсно буде велика підтримка для ваших улюблених ресторанів. Прошу підтримувати всі заклади, ресторани, пекарні, які будуть відкриті весь цей час. Люди, які працюють там, наші друзі, наші сусіди. І саме зараз ми єдина спільнота. 

Також ми хочемо визнати важливість роботи всіх в нашій індустрії, та звернутися до уряду Данії за підтримкою нашої індустрії. Кожен маленький вчинок рахується і може допомогти нашій індустрії піднятися на ноги. І ми сподіваємося побачити вас знов в ресторанах. Ми закриваємося на нетривалий період, але ми побачимося з нашими гостями дуже скоро. 

Дякую вам за підтримку. Бережіть себе. Слідкуйте за Noma та Рене. Ми будемо публікувати новини».

 

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

 

 

Раніше ми писали:

Відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян повідомив про добровільне закриття всіх своїх закладів на двотижневий карантин.

 
 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi