Сервіс бронювання місць у закладах Resy Os уклав інструкцію перезапуску ресторанної індустрії після послаблення карантину. Кулінарна академія, заснована Рене Редзепі зробила пост в інстаграм про цей документ і назвала його «корисним для всіх», а також додала посилання на його повну версію.
Автори інструкції вважають, що після зняття обмежень роботи закладів не слід чекати швидкого повернення до докарантинних умов роботи. «Ймовірно, що похитнеться довіра людей до закладів громадського харчування. Багатьом буде важко повернутись до ідеї спільного вживання їжі у закритому просторі. Після відкриття заклад повинен дати гостю почуття безпеки і комфорту», — йдеться у вступі інструкції.
На 18 сторінках пам’ятки можна знайти поради з дотримання норм безпеки у робочих та гостьових зонах, реорганізації меню та налаштування доставляння їжі, завданнях маркетингу, пошуку додаткових джерел доходу тощо.
Коментарi