Шеф-кухар Міралі Ділбазі готував на відомому італійському гастрономічному фестивалі Al Meni - PostEat

пошук

Шеф-кухар Міралі Ділбазі готував на відомому італійському гастрономічному фестивалі Al Meni
23-06-2022 0 460


Стравою шеф-кухаря Міралі Ділбазі для фестивалю Al Meni 2022 став фарширований перець рисом з устрицею, з томатним медом, томатним маслом, маслом з гарбузового насіння та йогуртом. За одну годину зі сцени було видано 200 порцій. Про це у Facebook повідомила генеральна менеджерка Mirali Олена Лисицька.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Крутий досвід та можливість познайомитись з іншими шефами та ресторанами. 

Кожного дня працюємо над тим, щоб і в нашій індустрії Україну знали з найкращої сторони! Щоб одразу після перемоги до нас приїхали наші нові друзі для втілення крутих колаборацій та швидкого розквіту!”, — розповіла Олена Лисицька.

Фестиваль Al Meni відкрив шеф-кухар Массімо Боттура, який виступив на головній сцені з промовою. Два дні молоді талановиті шефи з різних куточків світу та їх команди готували свої страви для гостей фестивалю.

“Окрім головного лайн-апу на території івенту були також представлені артезіанські продукти Італії. Порадував корнер зі стравами від Osteria Francescana та Franceschetta 58, а також стенди з винними фермирами-натуралістами.

Дякуємо дуже Andrea Petrini, відомого фуд-журналіста, письменника та засновника креативного гастрономічного поп-ап шоу GELINAZ за запрошення взяти участь та можливість представити наш Mirali Restaurant зі стравою, яка поєднала в собі кухню Азербайджану, України та середземномор’я”, — додає Олена Лисицька.

Фото: Facebook Elena Lisitskaya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi