Шеф-кухар Рене Редзепі зніматиметься в документальному серіалі про їжу для Apple TV+ - PostEat

пошук

Шеф-кухар Рене Редзепі зніматиметься в документальному серіалі про їжу для Apple TV+
14-02-2022 0 584


Американський режисер Кері Джоджі Фукунага та данський шеф-кухар Рене Редзепі спільно знімуть документальний серіал. Шоу вийде на відеосервісі Apple TV+. Про це Рене Редзепі повідомив у Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Картина отримала назву «Всеїдний» (Omnivore). Це дослідження про те, як їжа пов’язує та визначає людей, впливає на політику, формує переконання, пояснює минуле і навіть передбачає майбутнє.

Кожен епізод стане своєрідною навколосвітньою подорожжю, яка змусить подивитись глядача на світ через призму їжі. Творці намагатимуться знайти різні інгредієнти страв, які змінили історію людства.

Крім Фукунагі та Редзепі у розробці візьмуть участь Метт Голдінг, Кріс Райс, Майкл Антіноро та Макс Вагнер. Ксан Аранда виступить шоуранером та виконавчим продюсером серіалу. 

Кері Джоджі Фукунага — американський режисер, кінооператор, сценарист та продюсер. Найбільш відомий як режисер фільмів «Без імені» (2009), «Джейн Ейр» (2011), «Безрідні звірі» (2015) та серіалу «Справжній детектив» (2014). Рене Редзепі данський шеф-кухар, співвласник ресторану Noma з трьома зірками Michelin.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi