Шефська вечеря в ресторані BEEF від Ксенії Амбер та Ігоря Зражевського - PostEat

пошук

Шефська вечеря в ресторані BEEF від Ксенії Амбер та Ігоря Зражевського
21-06-2023 0 1209


У п’ятницю, 23 червня, у столичному ресторані BEEF пройде шефська вечеря від Ксенії Амбер та Ігоря Зражевського. Шеф-кухарі приготують спеціальне меню, яке можна буде спробувати тільки один раз за вечерею у BEEF. Впродовж вечері буде проведено благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на підтримку однієї з бригад ЗСУ.

Меню вечері:

Стартери:

  • збитий лабне з бубликом симіт у локальних травах та дуці;
  • пончики з тарамасалатою.

Салат:

  • панцанела з літніх томатів з анчоусом.

Основні страви:

  • котлета з кролика з трюфельним пюре;
  • тартар з лосося з хрустким жовтком та соусом tiger milk;
  • фермерський рібай UA 45 днів dry aged Prime Bulls.

Десерт:

  • ma laitière.

Усі страви супроводжуватимуться винами, підібраними шеф-сомельє ресторану BEEF Олександром Прохоровим.

Організатори заходу також розповіли, кому це буде цікаво:

  • українським шефам, які хочуть професіонально розвиватися та заглиблюватися у шефську роботу. Ксенія Амбер – справжній взірець та професіонал світового рівня, з якою можна буде особисто поспілкуватися. Ігор Зражевський, шеф-кухар BEEF, найкраще в Україні знається на стейках та мʼясі;
  • foodies, гурманам та поціновувачам, які за цією вечерею відкриють для себе нові смаки та поєднання, послухають історії Ксенії про роботу у Швейцарії, численні благодійні обіди на користь України та зустрічі з всесвітньо відомими шефами.

Де: вулиця Шота Руставелі, 11.

Коли: 23 червня. Початок о 19:00.

Вартість: 2 500 грн. Придбати квиток можна тут.

Фото: Facebook BEEF meat & wine

Читайте також:

Стала відома п’ятірка найкращих ресторанів світу в 2023 році за версією The World’s 50 Best Restaurants

Michelin випустив новий путівник по Польщі

У 2022 році відкрилося вдвічі менше ресторанних ФОПів, ніж роком раніше

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi