«Шляхетна кухня Галичини»: розмова з Маріанною Душар, Ігорем Лильом та Костянтином Грубичем у Києві - PostEat

пошук

«Шляхетна кухня Галичини»: розмова з Маріанною Душар, Ігорем Лильом та Костянтином Грубичем у Києві
10-07-2023 0 583


13 липня о 19:00 в столичній книгарні «Сенс» історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар розкажуть про свою гастрономічно-історичну книгу «Шляхетна кухня Галичини» від видавництва «Старого Лева».

Автори книги «Шляхетна кухня Галичини» привідкриють читачам залаштунки життя найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку XX століть. Також вони розкажуть про роботу над книгою, про закулісся життя аристократів, унікальні переписи страв та чим дивувала кухня понад століття тому. 

Модератором на зустрічі буде журналіст, телеведучий, автор книги «Смачна країна» Костянтин Грубич.

Вхід на захід безкоштовний. Адреса: Київ, Микільський провулок, 1.

Фото: Facebook Видавництво Старого Лева

Читайте також:

ДІАМ зупинила будівництво торговельного центру на місці ресторану «Гімалаї»

«KFC Україна» запустила нову комунікаційну компанію, яку допомогли створити сестри Фельдман

PepsiCo, Mars та Mondelez наростили доходи в росії у 2022 році — Bloomberg

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi