«Сільпо» присвятив шостий супермаркет у Луцьку шедеврам Антоніо Гауді - PostEat

пошук

«Сільпо» присвятив шостий супермаркет у Луцьку шедеврам Антоніо Гауді
30-10-2023 0 588


У Луцьку 27 жовтня почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на проспекті Соборності, 22-Б. Це вже шостий «Сільпо» у Луцьку. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Торговельна площа супермаркету становить 973 кв.м.

«У новому «Сільпо» гості можуть поринути в мистецтво каталонського та іспанського архітектора Антоніо Гауді. Він є автором таких архітектурних шедеврів, як Парк Гуеля, Саграда Фамілія, Будинок Бальо та інших. Його роботи надихнули нас на дизайн магазину. Ми вирішили підкреслити багатогранність, унікальність та неповторність його архітектурних рішень», — йдеться у повідомленні компанії.

Основою інтер’єру супермаркету є мозаїка та плавність ліній. Оскільки рішення Гауді майже не мають прямих ліній та гострих кутів, фрізи у магазині мають округлі та непередбачувані форми. Вони беруть початок зі стелі та перетікають в іншу площину. У компанії повідомляють, що Гауді вважав, що архітектура має бути продовженням природи. Тому мозаїка у новому «Сільпо» зображає дерева, рослини, квіти, натуральні відтінки. Кожен гість зможе знайти та побачити свої сенси. Також у інтер’єрі втілені його відомі вітражі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Вас зустрічатиме не лише мозаїка на стінах, а й на полицях. Її утворюють яскраві ряди соковитих овочів та фруктів. Візерунки зі свіжої, соленої й копченої рибки. Розмаїття страв з відділу кулінарії. Чудернацькі форми багетиків та округлі форми піци власного виробництва – все, як любив Гауді, без гострих кутів», — додають у «Сільпо».

Супермаркет працює щодня з 08:00 до 23:00. Розрахуватися за товари можна на 13 касах, з них 5 кас самообслуговування.

Photo credit: надані «Сільпо»

Читайте також: 

13 нагород для України на World Cheese Awards 2023

У Китаї врятували близько 1000 котів, яких збиралися вбити та продати на м’ясо

Льюїс Гамільтон випустить безалкогольну текілу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi