пошук
Влад Войчук
Автор
Влад Войчук
Автор
Співзасновник та CEO кондитерських Honey і пекарень «Завертайло.» Станіслав Завертайло розповів у Facebook, що, на його думку, якість та смакові властивості українського морозива значно покращилися.
«Подорожуючі Європою я завжди куштую комерційний і крафтовий продукт у великих кількостях.
Вибірка чимала, повірте мені, велика родина з друзями і вже закритий повний асортимент будь якої крафтової джелатеріі та суттєво знищені скю супермаркету», — розповів він.
За його словами, комерційний продукт йому взагалі здається вже значно кращим і натуральнішим на смак. “Рудь”, “Ласунка”, “Лімо”, “Три Ведмеді” — “богі” асортименту, пакування і сезонних новинок. Станіслав Завертайло куштував майже все морозиво цих компаній, і він ним пишається.
Станіслав Завертайло додає, що з західних виробників найбільше не зайшов великий хорватський виробник Ledo, і також він не зрозумів морозиво зі смаками батончиків і солодощів.
«Український крафт, попри нездорове змагання присунути один одному в неіснуючий категорії «найкраще морозиво» рухається помалу вперед, хоча в реалії виробників дуууже мало і повномасштабне вторгнення суттєво вплинуло на ринок.
Ще й особистість попиту в Україні на морозиво, не додає бонусів розвитку цього напрямку.
Пішли з ринку деякі відомі до того виробники.
Ми їмо морозиво реально тільки в літній час.
Такий в нас пункт.
Маємо виправляти.
В цілому асортимент у крафтярів вражає, натуральні інгредієнти панують в виробництві, хоча і додають ціну, а смаки іноді реально Гастрономічні.
Файні Льоди, Джоллі, Gelarty, Саша, Honey тримаються на ринку вже декілька років. Підтримуйте.
Не соромтесь», — підсумовує Станіслав Завертайло.
Він сподівається, що в майбутньому виробники крафтового морозива продовжать зрощувати культуру крафтових виробників і спільними зусиллями збільшать український ринок.
Фото: Facebook Stanislav Zavertailo
Читайте також:
Євген Синельников розповів про крафтярів Київщини у новому випуску на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт»
Шеф-кухарі теж у «Барбі»-тренді
В Україні триває реформа харчування у дошкільних навчальних закладах
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Уведомления
Коментарi