Станіслав Завертайло поділився думками про українське звичайне та крафтове морозиво - PostEat
Станіслав Завертайло поділився думками про українське звичайне та крафтове морозиво
08-08-2023 0 880

Співзасновник та CEO кондитерських Honey і пекарень «Завертайло.» Станіслав Завертайло розповів у Facebook, що, на його думку, якість та смакові властивості українського морозива значно покращилися.

«Подорожуючі Європою я завжди куштую комерційний і крафтовий продукт у великих кількостях.

Вибірка чимала, повірте мені, велика родина  з друзями і вже закритий повний асортимент будь якої крафтової джелатеріі та суттєво знищені скю супермаркету», — розповів він.

За його словами, комерційний продукт йому взагалі здається вже значно кращим і натуральнішим на смак. “Рудь”, “Ласунка”, “Лімо”, “Три Ведмеді” — “богі” асортименту, пакування і сезонних новинок. Станіслав Завертайло куштував майже все морозиво цих компаній, і він ним пишається.

Станіслав Завертайло додає, що з західних виробників найбільше не зайшов великий хорватський виробник Ledo, і також він не зрозумів морозиво зі смаками батончиків і солодощів.  

«Український крафт, попри нездорове змагання присунути один одному в неіснуючий категорії «найкраще морозиво» рухається помалу вперед, хоча в реалії виробників дуууже мало і повномасштабне вторгнення суттєво вплинуло на ринок.

Ще й особистість попиту в Україні на морозиво, не додає бонусів розвитку цього напрямку. 

Пішли з ринку деякі відомі до того виробники. 

Ми їмо морозиво реально тільки в літній час. 

Такий в нас пункт. 

Маємо виправляти. 

В цілому асортимент у крафтярів вражає, натуральні інгредієнти панують в виробництві, хоча і додають ціну, а смаки іноді реально Гастрономічні.

Файні Льоди, Джоллі, Gelarty, Саша, Honey тримаються на ринку вже декілька років. Підтримуйте. 

Не соромтесь», — підсумовує Станіслав Завертайло.

Він сподівається, що в майбутньому виробники крафтового морозива продовжать зрощувати культуру крафтових виробників і спільними зусиллями збільшать український ринок. 

Фото: Facebook Stanislav Zavertailo 

Читайте також: 

Євген Синельников розповів про крафтярів Київщини у новому випуску на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт»

Шеф-кухарі теж у «Барбі»-тренді

В Україні триває реформа харчування у дошкільних навчальних закладах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi