Taste of Ukraine - М’ясо, риба, дичина: техніки для шефів, що не бояться експериментів - PostEat

пошук

Taste of Ukraine - М’ясо, риба, дичина: техніки для шефів, що не бояться експериментів
19-03-2025 0 103

Автор


Готові до сезону, коли вогонь стає головним інгредієнтом? Тераси, барбекю, вечірки, зустрічі навколо вогню. А може варто розбавити звичний плов на мангалі справжними гастрономічними експериментами? М’ясо з хоспера, риба та морепродукти… А якщо додати до цього ще й дичину, томлену на низьких температурах, приготовлену на відкритому вогні — ну, це вже ціла гастрономічна революція.

Але тут важливе не просто знання рецептів, а справжня майстерність володіння техніками, які здатні змінити те, що люди думають про їжу. Адже шефи сьогодні — не лише кухарі, а й смакові дослідники, що відкривають нові горизонти для кожного гостя.

Тому «Taste of Ukraine» запланували 27-й майстер-клас «Taste of М’ясо. Риба. Дичина. Техніки різних країн», який відбудеться 6-7 травня в кулінарній студії Gastro hub на ринку Столичний, Київ.

Ось вам і можливість пірнути у світ гастрономічних практик, освоїти секрети роботи з хоспером, мангалом і пароконвектоматом. Ваша мета — дізнатися, як готувати смачну дичину на вогні, як це роблять у різних країнах? Тоді вам сюди. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для кого це все? 

Для кухарів, які хочуть дізнатися, як працювати з м’ясом, рибою і дичиною на відкритому вогні, і не бояться ризикувати з новими техніками. Для тих, хто прагне працювати з сучасним обладнанням і створювати гастрономічні шедеври. Для ресторанів, що шукають нові ідеї, щоб здивувати гостей смаками, яких вони не знайдуть більше ніде.

Що обіцяють в Taste of Ukraine

Власноруч приготуєте більше 15 страв за два дні, а потім додасте їх до вашого меню, щоб здивувати навіть найвибагливіших гостей. Познайомитесь із багатьма професіоналами, а також розширите свої гастрономічні горизонти. Обміняєтесь ідеями з колегами з ресторанної сфери, і це точно змінить ваше бачення гастрономії.

Ось що розкзали в команді про деталі події: 

«Формат заходу – є дводенний практичний майстер-клас. Кожен учасник матиме можливість приготувати більше 15 страв протягом двох днів і доповнити ними меню свого закладу.
Ви познайомитеся з постачальниками і виробниками м’ясної продукції і дичини, риби, сирів, молочних виробів, алкоголю і кави, з дистриб’юторами і виробниками професійного обладнання, посуду, інвентарю, а також колегами з ресторанної сфери з різних міст України».

Ваші гіди у цій гастрономічній подорожі 

Руслан Свинаренко — шеф-кухар і керуючий двох ресторанів, Old Bridge і Road Star, Дніпро. Залишити своє ім’я на м’ясному острівці української гастрономії, ось справжнє мистецтво.

Ігор Зражевський — шеф-кухар Como Italy Bistro, Одеса. М’ясо в його руках — це шедевр, кожен шматочок якого не можна забути.

Сергій Федула — шеф-кухар ресторану «Дубок», Луцьк. Амбасадор локальної кухні, що відкриває нові горизонти для українських традицій.

І пам’ятайте, що техніки приготування на відкритому вогні — це не лише для літніх терас. Вони є справжніми магнітами для гостей, які люблять атмосферу і відчувають вогонь у кожному шматку їжі.

Бажаєте дізнатися більше? Ми будемо тримати вас вкурсі! 

Фото: Taste of Ukraine

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi