пошук
пошук
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Для кого це все?
Для кухарів, які хочуть дізнатися, як працювати з м’ясом, рибою і дичиною на відкритому вогні, і не бояться ризикувати з новими техніками. Для тих, хто прагне працювати з сучасним обладнанням і створювати гастрономічні шедеври. Для ресторанів, що шукають нові ідеї, щоб здивувати гостей смаками, яких вони не знайдуть більше ніде.
Що обіцяють в Taste of Ukraine
Власноруч приготуєте більше 15 страв за два дні, а потім додасте їх до вашого меню, щоб здивувати навіть найвибагливіших гостей. Познайомитесь із багатьма професіоналами, а також розширите свої гастрономічні горизонти. Обміняєтесь ідеями з колегами з ресторанної сфери, і це точно змінить ваше бачення гастрономії.
Ось що розкзали в команді про деталі події:
«Формат заходу – є дводенний практичний майстер-клас. Кожен учасник матиме можливість приготувати більше 15 страв протягом двох днів і доповнити ними меню свого закладу.
Ви познайомитеся з постачальниками і виробниками м’ясної продукції і дичини, риби, сирів, молочних виробів, алкоголю і кави, з дистриб’юторами і виробниками професійного обладнання, посуду, інвентарю, а також колегами з ресторанної сфери з різних міст України».
Ваші гіди у цій гастрономічній подорожі
Руслан Свинаренко — шеф-кухар і керуючий двох ресторанів, Old Bridge і Road Star, Дніпро. Залишити своє ім’я на м’ясному острівці української гастрономії, ось справжнє мистецтво.
Ігор Зражевський — шеф-кухар Como Italy Bistro, Одеса. М’ясо в його руках — це шедевр, кожен шматочок якого не можна забути.
Сергій Федула — шеф-кухар ресторану «Дубок», Луцьк. Амбасадор локальної кухні, що відкриває нові горизонти для українських традицій.
І пам’ятайте, що техніки приготування на відкритому вогні — це не лише для літніх терас. Вони є справжніми магнітами для гостей, які люблять атмосферу і відчувають вогонь у кожному шматку їжі.
Бажаєте дізнатися більше? Ми будемо тримати вас вкурсі!
Фото: Taste of Ukraine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi