пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Г’юстонський заклад H Bar в готелі The Post Oak Hotel презентував нову страву — бургер Black Gold вартістю $1600. Високу ціну пояснюють цінними інгредієнтами страви та бонусом — пляшкою шампанського Dom Perignon 2006 року.
Для приготування бургера використовують японську яловичину вагю, чорний трюфель та обсмажену фуа-гра. Бріош для бургера нашпигований чорною ікрою.
https://www.facebook.com/PostOakUptownHouston/photos/a.2316763955215466/2934317020126820/?type=3&theater
Замість зерен кунжуту булочка покритий тонким шаром 24-каратного золота. Бургер подають з золотою картоплею-фрі та пляшкою вінтажного шампанського.
В закладі кажуть, що на створення страви їх надихнула американська історія. Чорний колір бріошу символізую «чорне золоте» Техасу, а шар золота — період «Золотої лихоманки».
Фото: The Post Oak Hotel at Uptown Houston
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi