пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
26 травня у Кам’янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» для рестораторів та готельєрів. Про це у Facebook повідомляє аналітично-тренінгова громадська організація «Ейдос».
Тренінг пройде на терасі кав’ярні «Кава від поліцмейстера». Спікери та експерти в гастрономії обговорять такі теми:
Ресторатор, розробник концепцій, співзасновник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук розповість, як робити гроші на локальній кухні та українських традиціях. Також поділиться досвідом роботи у Львові та Хмельницькому.
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповість, як змінюється сприйняття української кухні в національному масштабі, а також про те, як змінюється сприйняття в тих, хто готує і в тих, хто споживає.
Гастрогідеса, дослідниця Подільської кухні Олена Павлова розкриє секрет як закохати гостя у свій заклад. Також розповість про особливості гастрономічної культури.
Читайте також:
Vinnytsia Wine Days – дні винної культури у Вінниці
«До Львову я не пасую», — емоції та підміна понятть чи факти та здоровий глузд
Кіану Рівз знявся в рекламі віскі Suntory
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi