У Кам'янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» - PostEat

пошук

У Кам'янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт»
26-05-2023 0 383


26 травня у Кам’янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» для рестораторів та готельєрів. Про це у Facebook повідомляє аналітично-тренінгова громадська організація «Ейдос».

Тренінг пройде на терасі кав’ярні «Кава від поліцмейстера». Спікери та експерти в гастрономії обговорять такі теми:  

  • які існують тренди гастрономічного туризму;
  • як формується культура виробника та зростає кількість задоволених споживачів; 
  • як пишеться історія регіональної кухні (на прикладі Галицької кухні);
  • як вирішити проблеми сприйняття української кухні в національному масштабі;
  • як формується культура української кухні.

Ресторатор, розробник концепцій, співзасновник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук розповість, як робити гроші на локальній кухні та українських традиціях. Також поділиться досвідом роботи у Львові та Хмельницькому.

Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповість, як змінюється сприйняття української кухні в національному масштабі, а також про те, як змінюється сприйняття в тих, хто готує і в тих, хто споживає.

Гастрогідеса, дослідниця Подільської кухні Олена Павлова розкриє секрет як закохати гостя у свій заклад. Також розповість про особливості гастрономічної культури.

Читайте також: 

Vinnytsia Wine Days – дні винної культури у Вінниці

«До Львову я не пасую», — емоції та підміна понятть чи факти та здоровий глузд

Кіану Рівз знявся в рекламі віскі Suntory

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi