пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Києві 7 липня у просторі Kooperativ пройде конференція «Модернова Гастрономія #1″, спрямована на те, як за допомогою досягнень новітніх технологій сприяти розвитку українського ресторанного бізнесу під час війни.
Серед спікерів — лідери української індустрії: Євген Борисенко, BizDev UKLON, Родіон Єрошек, Co-founder та CEO Poster, Святослав Димко, Project Manager CHOICE, Олександр Здрілько, комерційний директор Glovo в Україні, Ярослав Солодкий, Директор з маркетингу мережі ресторанів “Пивна Дума”. Загальна тема «Modern Gastro #1»: дослідити та проаналізувати новітні інструменти, технології та рішення для ресторанного бізнесу, надати практичні, актуальні та дієві поради та лайфхаки власникам та керівникам, топменеджерам закладів. Спікери поділяться власним досвідом та детально розберуть найновіші технологічні інструменти, що можуть покращити операційну ефективність бізнесу.
Організатори нещодавно вже провели дві перших «Modern Gastro» у Варшаві і Празі. Вони побачили неабияку зацікавленість місцевої гастроспільноти у івентах і обговореннях, присвячених інноваційним технологіям у бізнесі, а у зворотному зв’язку почули про велику актуальність піднятих питань. Це стало головним мотивом зробити подібну конференцію для української гастрономічної бізнес спільноти.
За спостереженнями експертів, одним з головних трендів у ресторанному бізнесі у світі стали доставка і take-away. В Україні ці тренди теж набувають популярності.
Згідно з статистикою, відвідуваність закладів в неокупованих західних та центральних регіонах України зросла в середньому на 15%.
“Під час війни технології матимуть вирішальне значення для ресторанного бізнесу. Кількість відвідувачів зменшилася. Саме тому доставка, самовивіз та інші сервіси стають все більш актуальними. Я думаю, всі ресторани та ресторатори зацікавлені в автоматизації процесів та зменшенні витрат, і технології в цьому допомагають. Я радий нагоді обговорити це з живими прикладами з українською гастроспільнотою 7 липня у просторі Kooperativ”, — сказав Володимир Оляницький, засновник Choice та організатор конференції «Модернова Гастрономія #1».
Програма конференції за посиланням: https://choiceqr.com/uk/events/ua/
Де: вулиця Січових Стрільців, 23A; офісний простір Kooperativ
Коли: 7 липня, початок о 13:00
Додамо, Choice — платформа для створення онлайн-замовлень у ресторанах і кафе, працює. Крім України, активно розвивається на міжнародних ринках, має офіси у Києві, Варшаві і Празі. Сьогодні Choice вже користуються понад 7500 закладів із 25 країн світу.
Фото надані організаторами заходу
Читайте також:
У ресторані Très FRANÇAIS пройде винна дегустація «наосліп»: українське vs французьке
У США власник ресторану найняв фальшивого священника для стеження за персоналом
У Китаї через вибух газу в ресторані загинула 31 людина
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi