У Києві пройде церемонія нагородження Національної ресторанної премії «Сіль» - PostEat

пошук

У Києві пройде церемонія нагородження Національної ресторанної премії «Сіль»
22-11-2021 0 559


У Києві, 28 листопада, пройде церемонія нагородження Національної ресторанної премії «СІЛЬ», де буде оголошено назви найкращих закладів України. Про це йдеться в Facebook премії.

На червоній доріжці КВЦ Парковий зберуться досвідчені працівники ресторанної галузі, а також запрошені гості Премії. Дрес-код урочистої церемонії нагородження 2021 року — black tie.

Початок о 17:00. Відкриває подію зона Welcome drink.

“Влучна можливість познайомитися та поспілкуватися з учасниками та гостями Премії за келихом ігристого, обговорити останні новини та пропозиції від партнерів”, — розповідають організатори

О 19:00 починається офіційна частина Премії, під час якої відбудеться оголошення 17 найкращих закладів України за версією премії “СІЛЬ”.

Цьогоріч за перемогу у 17 номінаціях боротимуться 145 закладів із 22 міст. За прозорість і достовірність результатів відповідає офіційний аудитор премії – Grant Thornton.

До складу членів журі премії-2021 увійшли відомі ресторатори, експерти ресторанної індустрії, керівники та управляючі відомих компаній, топменеджери, тренери та лектори, бренд-шефи, сомельє.

Фото: Facebook Національна ресторанна премія СІЛЬ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi