У Києві відбудеться другий семінар «Практики сучасного виноробства: поетапний навчальний майстер-клас з виробництва вина» - PostEat
У Києві відбудеться другий семінар «Практики сучасного виноробства: поетапний навчальний майстер-клас з виробництва вина»
10-08-2023 0 706


19 та 20 серпня у Києві в приміщенні Торгово-промислової палати України відбудеться другий семінар «Практики сучасного виноробства: поетапний навчальний майстер-клас з виробництва вина». Про це у Facebook повідомляє Wines of Ukraine.

«Асоціація крафтових виноробів України», Wines of Ukraine та програма «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за підтримки Європейського Союзу та Німеччини продовжують співпрацю з організації освітніх заходів для українських виноробів та підприємців, що працюють у виноробній галузі.

«Попередній семінар, присвячений економічним, податковим та юридичним питанням, мав надзвичайний успіх та був дуже корисним не лише для виноробів-початківців, а й для тих наших колег, котрі вже багато років працюють у цій індустрії. Наступний освітній захід фокусується на практичних аспектах та сучасних трендах у виробництві вин», — розповідають організатори.

Програма семінару:

19.08.23

  • 9:00 – 9:30 Реєстрація учасників.
  • 9:30 – 10:00 Вступне слово.
  • 10:00 — 12:00 «Виноградник: агротехнічні заходи та збір врожаю».
  • Лекторка: Наталія Каменева, доктор сільськогосподарських наук, професорка, зав. лабораторією сенсорного аналізу ОНАПТ.
  • 12:00-12:15 Перерва.
  • 12:15-14:15 «Переробка винограду на мезгу та сусло. Операції з освітлення сусла». Лекторка: Оксана Ткаченко, доктор технічних наук, професорка, зав. кафедрою технології вина й лабораторією сенсорного аналізу ОНАПТ.
  • 14:15- 15:00 Кава-брейк.
  • 15:00 — 17:00 «Мікробіологія вина. Основні моменти, на які необхідно звернути увагу». Лекторка: Оксана Ткаченко.

20.08.23

  • 9:30 – 10:00 Реєстрація учасників, спілкування в кулуарах.
  • 10:00 — 12:00 «Бродіння: як розкрити потенціал вашого винограду». Лекторка: Маша Скорченко, виноробиня (Україна, Франція, США, Нова Зеландія та Узбекистан).
  • 12:00 — 12:15 Перерва.
  • 12:15 — 14:15 «Робота з бочкою: як моделювати стиль вина». Лекторка: Аліна Тенетка, виноробиня бренду Oyster Bay у Новій Зеландії, PhD з виноробства.
  • 14:15-15:00 Кава-брейк.
  • 15:00 — 17:00 «Покращення органолептичних властивостей виноматеріалів перед розливом або “Вишеньки на торті”». Лектор: Юрій Кепканов, винороб-технолог, директор компанії «КОНТ-2».

Організатори додають, що в програмі можуть відбутися незначні зміни.

Коли: 19 та 20 серпня з 10:00 до 17:00

Де: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (Торгово-промислова палата України).

Формат: офлайн. Участь у семінарі є безкоштовною, але долучитися до події можна лише за умови попередньої реєстрації за посиланням. Кількість місць обмежена.

Фото: Facebook Асоціація крафтових виноробів України

Читайте також: 

У київському Le Silpo відбудеться презентація книги «25 Best Chef’s – Ukraine»

Чому потрібно їсти потворні морепродукти

Ексклюзивне інтерв’ю із засновником додатку Vivino Хайні Захаріассеном

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi