У Києві відбудеться дводенний практичний майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна - Італія» - PostEat

пошук

У Києві відбудеться дводенний практичний майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна - Італія»
21-11-2023 0 398


19-20 грудня у Києві в кулінарній студії Gastro Hub відбудеться дводенний практичний майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна — Італія». 

«Ми розкажемо та покажемо, як працює біга, закваска і дріжджі в різних видах випічки.

Ви дізнаєтесь про особливості українських та італійських хлібів та їхні спільні характеристики.

Протягом двох днів разом із досвідченим спікером і пекарем, власником «Татова пекарня» у Львові – Василієм Хомишиним», — розповідають організатори.

Учасники зможуть розібратися в питаннях випічки формового і подового хліба, а також навчитися випікати:

Українські вироби:

  1. Кукурудзяний хліб (дуже цікавий і різноплановий) на опарі.
  2. Житній (на бізі).
  3. Гречаний хліб (на заксавці), подібний до террона.
  4. Багет Львівський (на дріжджах).

Італійські вироби:

  1. Троянда Мачетте (на бізі). Подається з шинкою, або бочком. Гарний варіант фаст-фуду.
  2. Пуччія (на дріжджах).
  3. Паніні аль лате. Молочна булочка у форматі багетів.
  4. Тіджеллє. Схожі на паляниці. Подають як з мʼясними продуктами, так і з сиром і зеленню, і з соусами. Може бути замінником хліба.
  5. Террон (на заквасці) аналог гречаного хліба.
  6. Фокачча і чіабата.
  7. Панцеротто – італійські пиріжки на кшталт книшів.

Коли: 19-20 грудня.

Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ.

Білет по ранній ціні можна замовити написавши на пошту urabin@gmail.com, або за номером телефону: 0507604117, Юлія Рабін.

Читайте також: 

Цукор: різноманіття варіантів. Як купити онлайн в АТБ?

З лютого 2023 року кожен другий новий фоп в Україні відкривають жінки.

FoReCH – головна професійна подія сектору HoReCa в Україні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi