28 липня у Києві в готелі Favor Park Hotel відбудеться конференція «ХЛІБ.ua». Захід є головним місцем зустрічі борошномелів, хлібозаводів, виробників хлібобулочних виробів, кондитерів, пекарень, кав’ярень, представників малого та середнього бізнесу.
“ХЛІБ.UA — це можливість отримати знання щодо ринку хлібобулочних та кондитерських виробів, дізнатися про тенденції, споживчі настрої, купівельну спроможність, поведінку покупців”, — розповідають про конференцію організатори.
Які теми будуть обговорюватись на конференції
СТАН ГАЛУЗІ ХБВ, КОНДИТЕРКИ:
- Як змінився ринок хлібобулочних та кондитерських виробів?
- На що звертають увагу українські покупці? Як змінилися споживчі переваги?
- Динаміка споживання по категоріях в порівнянні з минулими роками.
- Які канали збуту «рулять»?
- Чи змусить закон про торгівлю робити сплати торговельними мережами швидше?
- Коли повернеться платоспроможний попит?
СТРАТЕГІЯ ВИЖИВАННЯ:
- Як в умовах токсичного ринку виживають великі хлібозаводи та маленькі пекарні?
- За рахунок чого можна збільшити рентабельність бізнесу?
- Як запустити фірмову мережу?
- Як зменшити собівартість та збільшити прибуток?
- Які варіанти диверсифікації бізнесу та співробітництва між виробниками існують?
- Як правильно викласти хлібобулочні та кондитерські вироби на полиці магазину?
- Як знайти дешеве фінансування та отримати грант?
ПЕКАРНІ, КАВ’ЯРНІ:
- Як запустити прибуткову пекарню, кав’ярню?
- Як створити конкурентні переваги? Цільнозернове борошно як спосіб «відбудови» від конкурентів.
- Який асортимент виробляти?
- На яку цільову аудиторію орієнтуватися?
- Як збільшити лояльність існуючих та залучити нових клієнтів?
- Як створити цікавий відеоконтент (знімки, відео) та просувати його в соціальних мережах?
- Чим пекарні та кав’ярні допоможе SMM?
ФРАНШИЗИ:
- Що вигідніше: власна пекарня чи франшиза?
- За яким критеріями треба обирати франшизу?
- Приклади франшиз по виробництву хлібобулочних та кондитерських виробів.
- Прибуткові франшизи з інших галузей
- Яку маркетингову підтримку має надавати франчайзингова компанія?
- Франшиза як можливість впровадити ефективні бізнес-процеси пекарні, кав’ярні.
Квитки на конференцію можна придбати за посиланням.
Фото: Facebook Valeriy Berlet
Читайте також:
Milk Bar створив меню, яке присвячене фільму «Барбі»
На міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks оцінять продукцію українських крафтових виробників
Фонд держмайна виставив на торги «Полтавський комбінат хлібопродуктів»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi