У липні пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Овочі і Ферментація» - PostEat

пошук

У липні пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Овочі і Ферментація»
03-07-2023 0 699

19 майстер-клас проєкту Taste of Ukraine «Овочі і Ферментація» буде присвячено роботі з різними сезонними овочами, а також процесам ферментації, які підкреслять смаки й змінять уявлення про знайомі продукти.

Що буде розглянуто та опрацьовано на майстер-класі:

  • Техніки роботи з овочами: як основна страва, як салат, як м’ясо, як десерт, як морозиво.
  • Соуси і спеції до овочів.
  • Філософія створення смаку. Баланс смаку і поєднання.
  • Ферментація, як процес зберігання смаку і його перетворення.
  • Десерти з овочів, і овочеве морозиво.
  • Відтворення холодних і теплих овочевих і фруктових супів.
  • Створення овочевого меню, понад 10 страв і 6 десертів.

Спікери:

  • Шеф-кухар Flip Neo Bistro з Дніпра Леонід Малюга.
  • Шеф-кондитер з Києва Іванна Куницька.

Коли: 25-26 липня

Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ

Ціна: 6000 грн. Придбати квиток можна тут.

Фото: Facebook Yuliya Rabin Creative Events

Читайте також: 

Львівський винний бар отримав нагороду від Wine Spectator

У Львові відбулася презентація книги «Кухня терору» польського автора Вітольда Шабловського

В Україні вийшла друком книга з кулінарними рецептами з аніме

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi