пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
19 майстер-клас проєкту Taste of Ukraine «Овочі і Ферментація» буде присвячено роботі з різними сезонними овочами, а також процесам ферментації, які підкреслять смаки й змінять уявлення про знайомі продукти.

Що буде розглянуто та опрацьовано на майстер-класі:
Спікери:
Коли: 25-26 липня
Де: Кільцева дорога, 110-А; кулінарна студія Gastro Hub на Столичному ринку, Київ
Ціна: 6000 грн. Придбати квиток можна тут.
Фото: Facebook Yuliya Rabin Creative Events
Читайте також:
Львівський винний бар отримав нагороду від Wine Spectator
У Львові відбулася презентація книги «Кухня терору» польського автора Вітольда Шабловського
В Україні вийшла друком книга з кулінарними рецептами з аніме
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi