У Львові, від творців «Ахалі», відкрився ресторан близькосхідної кухні «Айда» - PostEat

пошук

У Львові, від творців «Ахалі», відкрився ресторан близькосхідної кухні «Айда»
23-01-2024 0 3070

ПРОМО

Автор


Про нього через декілька років ваші діти казатимуть: «Мої батьки тут познайомились». Атмосфера закладу цьому сприяє. Вона дуже затишна, тож ви почуватиметесь, як вдома. Тут приємно проводити час із коханими, друзями чи колегами.

Щодо кухні, цін та топ страв

У меню «Айди» найсмачніші й найколоритніші страви близькосхідної кухні в адаптованій до сучасного міста рецептурі та подачі.

Чебуреки. По-перше, ці красунчики всього за 57 грн. По-друге, золоті, як сонце, хрусткі, з ідеальними бульбашками на скоринці та щедрими начинками.

Янтики. За такою ж приємною ціною — 57 грн. Готують з прісного тіста  і просто на пательні, мʼясні та сирні. Смак феєричний та  соковитий.

Топ пропозиція від закладу:

  • Сет з 6  янтиків чи чебуреків  — 342 грн
  • Сет з 9  янтиків чи чебуреків  — 513 грн
  • (до обох пропозицій дарують салат та соуси)

Плов (197 грн) готують на вогні у казані.

Лагман (187 грн) — ароматний, пряний бульйон, у якому є все, щоб зробити ваш обід чи вечерю незабутньою. Ніжне м’ясо, локшина, обсмажені овочі. Просто пожежа.

Та яка ж близькосхідна кухня без смаженого на мангалі мʼяса. Каре баранини, шашлик та кебаби із яловичини, баранини та курки — слинки вже почнуть текти від димного аромату, не говорячи вже, що буде, коли почнете їсти.

За барною стійкою наливають крафтове пиво і сидр, які особливо смакують до чебуреків та янтиків. Також у закладі планують проводити дегустації цих напоїв та щомісяця змінювати їх сорти. Вина від українських виробників та авторські коктейлі, надихатимуть на душевні розмови й доповнюватимуть страви. А кава, яку в «Айді» готують на піску та смачні чаї завжди підіймуть настрій та зігріють.

Інтер’єр закладу створює враження, ніби ви у картинці Pinterest. Він наповнений унікальними деталями, які хочеться візуально дослідити, відчути на дотик. Картини з конями, які побачите на стінах закладу, спеціально намалювала молода і талановита львівська художниця. Вони символізують сміливість, мужність, швидкість.

Цікава деталь в інтер’єрі «Айди» — проєктори, які показують анімований фільм, створений за допомогою штучного інтелекту. Про красиву природу, невинну і чисту, про гостинний та вільний народ, його смачні страви, танці і музику.

Для дітей створили класну дитячу кімнату, де малюки проявляють свою творчість і знаходять друзів. Батькам, як і дітям, цей простір точно сподобається, а незабаром ще й плануються недільні майстер-класи.

По бенкетах у закладі готують спеціальну пропозицію, тож підписуйтесь на сторінку в інсті та слідкуйте за анонсами.

Ще до відкриття, ресторан запустив доставку з чудовими бонусами, а на самовиніс діє знижка 10%

Ресторан «Айда» запрошує в гості на вул.Шевченка,19 (м. Львів)

Графік: пн-чт 11:00 — 22:00, пт-нд 11:00 — 23:00

Меню в закладі

Сайт доставки

Резерв столика або за тел. +380677053525


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi