У Львові відбудеться воркшоп для підприємців ресторанної сфери «Підтримка HoReCa» - PostEat

пошук

У Львові відбудеться воркшоп для підприємців ресторанної сфери «Підтримка HoReCa»
13-09-2023 0 543


У Львові в готелі BANKHOTEL 19 вересня відбудеться воркшоп для підприємців ресторанної сфери «Підтримка HoReCa». Про це йдеться на сторінці воркшопу в Instagram.

«Підтримка HoReCa» — освітній проект для рестораторів, як власників так і керуючих, адміністраторів, менеджерів, шеф-кухарів. Організатори розповідають, що на івенті буде багато корисної інформації від відомих професіоналів у сфері ресторанного бізнесу

Модератори воркшопу:

  • Олена Диченко. CEO Blanke Bistro, ex co-owner фан-бару Банка (Львів), гастроентузіастка.
  • Євген Комаров. Business developer, юрист GLOBAL LAW, голова юридичного комітету Української ресторанної асоціації, Член Правління Української кальянної асоціації.

Спікери:

  • Євген Комаров. 20 років у сфері HoReCa, юрист і Business developer ЮК «GLOBAL LAW». Голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації».
  • Ігор Постоєнко. CEO/CO Owner Satori Group — київських ресторанів Satori, Latakia, UnderWu, кондитерського виробництва Macarena.
  • Роман Рудий та Уляна Руда. Засновники Ресторації Кухня та керуючі партнери, 10 років досвіду в управлінській сфері, відкрили перший Speak easy bar в Івано-Франківську, організатори офлайн барних курсів та барних конкурсів, створили крафтове виробництво хліба на заквасці.
  • Макс Храмов. 22 роки у ресторанному бізнесі, відкрив понад 70 закладів різних брендів (Pizza Celentano, фан-бар Банка, ресторани Givi Rubinstein, Siharuli, Scusi Suzi). Зараз керівний партнер мережі Pastateca, партнер премії Пальмова гілка українського ресторанного бізнесу, ментор бізнес-товариства Board
  • Всеволод Поліщук. Партнер у Ресторанному консалтингу Поліщука та Валового, керівник Швидкої ресторанної допомоги, співзасновник Клубу галицької кухні.
  • Євген Пластун (онлайн). Експерт та тренер з сервісу і комунікацій, операційний консультант мережі ресторанів First Line Group, співвласник і операційний директор Agave Саке.
  • Максим Корзун. Шеф-кухар з 15 річним досвідом, вчився в Європі, закінчив scuola di cucina Caterina de’ Medici в Італії.
  • Іван Дмитрієв. Технологічний дизайнер та проджект менеджер компанії BAREX.

Де: Львів, BANKHOTEL, вул. Листопадового Чину, 8.

Коли: 19 вересня, 09:30.

Вартість: до 15 вересня — 1500 грн; після 15 вересня — 1750 грн. Придбати можна за посиланням

Photo credit: Instagram horeca_support

Читайте також: 

У Португалії вино затопило вулиці міста

Компанія Kraft Heinz випустила фарбу кольору кетчупу

У Великій Британії придумали креативний метод для боротьби з крадіжками

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi