У Новій Зеландії з'явилася «винна» авіакомпанія - PostEat

пошук

У Новій Зеландії з'явилася «винна» авіакомпанія
08-02-2023 0 409


Перша та наразі єдина у світі «винна» авіакомпанія Invivo Air здійснила перший рейс. Екзотичного авіаперевізника створила новозеландська виноробна компанія Invivo спеціально для винних турів. Про це повідомляється на сайті виноробні. 

Політ в останній день січня з півночі на південь Нової Зеландії, з Окленду до Квінстауна, тривав дві години. За цей час 30 пасажирів продегустували 16 вин Invivo. Програму продовжила екскурсія на виноградник. Назад до Окленду туристи вирушили наступного дня.

Квиток, що включав вартість перельоту, готелі, екскурсії та харчування, коштував 1149 новозеландських доларів.

Виноробня Invivo, яку у 2008 р. заснували Тім Лайбертон та Роб Кемерон, робить вина у Новій Зеландії, Австралії, Італії та Франції, за чверть століття вони здобули понад 250 міжнародних нагород. Лайбертон і Кемерон розповіли, що створюючи авіакомпанію, хотіли дати імпульс для розвитку внутрішнього туризму в Новій Зеландії. Країна майже повністю закрита для решти світу під час пандемії COVID-19, також постраждали і внутрішні перевезення. Багато людей з Північного острова не могли навіть відвідати родичів на Південному острові, тому половина із 30 місць були безкоштовними. Вони призначалися для працівників сфери туризму та постраждалих від закриття кордонів людей. За словами Лайбертона, наступний рейс авіакомпанії може стати міжнародним. Інформації на її сайті про чергові рейси поки що немає.

Invivo Air має один орендований літак — шведський Saab 340, інтер’єр якого оформили у вигляді виноградника.

Фото: Invivo

Читайте також: 

В Україну зі Швеції завезли небезпечні чашки

Херсонська кухня: минуле і майбутнє. У Києві влаштують благодійний захід на підтримку Суспільного Херсон

Справжня хвиля «суші-тероризму» захлиснула ресторани Японії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi