Українська фотографка здобула перше місце на конкурсі фуд-фотографії Pink Lady Food Photographer of the Year 2024 - PostEat

пошук

Українська фотографка здобула перше місце на конкурсі фуд-фотографії Pink Lady Food Photographer of the Year 2024
25-06-2024 0 413


Головна фото: Autumn Cocktail with Pumpkin Juice and Maple Syrup © Viktoria Kondysenko,Ukraine/Pink Lady® Food Photographer of the Year

На початку червня у Mall Galleries у Лондоні організатори найбільшого конкурсу фуд-фотографії Pink Lady назвали переможців та призерів 2024 року. Щороку Pink Lady Food Photographer of the Year 2024 збирає у всьому світі десятки тисяч знімків на тему їжі та всього, що з нею пов’язано.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Pink Lady® Food Photographer of the Year (@foodphotoaward)

Головним фото 2024 журі визнало роботу китайського автора Zhonghua Yang під назвою «Дімсами з пастою з червоної квасолі». Вона була зроблена в сільській місцевості Сяншань (Китай) під час підготовки до свята Весни. Однією із традицій свята є приготовані на пару пельмені дімсами.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Pink Lady® Food Photographer of the Year (@foodphotoaward)

В номінації MPB Award for Innovation однією з перемжниць стала робота української фотографки Вікторії Кондисенко “Осінній коктейль з гарбузовим соком та кленовим сиропом”. Композиція на фото передає характер осіннньої пори року у кольорових рішеннях, обраних сезонних продуктах та традиційних елемантах затишку у вигляді свічок.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Pink Lady® Food Photographer of the Year (@foodphotoaward)

Конкурс Pink Lady Food Photographer of the Year визначає переможців в 36 категоріях, де кожна робота нагадує про фундаментальну роль їжі в культурі. Цього року на конкурс було надіслано тисячі робіт із понад 65 країн.

Всі фотографії переможців Pink Lady Food Photographer of the Year 2024 можна подивитсь за послианням.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi