пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Укрзалізниця розпочала тестування нового сервісу — повноцінних обідів у поїздах далекого сполучення. Це оновлення стало довгоочікуваною новиною для багатьох пасажирів, які відтепер можуть насолоджуватися гарячими стравами під час подорожі. Про це повідомляє Укрзалізниця.
Переглянути цей допис в Instagram
Першими поїздами, де запрацює новий сервіс, стали рейси №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород та №4/3 Запоріжжя — Ужгород. Меню для подорожуючих розробив відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко. Завдяки сучасній технології приготування та заморожування страви зберігають свіжість і смак навіть після розігрівання.
Пасажири можуть обрати серед таких страв, як карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов із яловичиною, який вже здобув статус фаворита. Вартість одного обіду становить від 170 до 190 гривень.
Укрзалізниця закликає пасажирів спробувати нове меню та поділитися своїми враженнями через застосунок компанії. Фідбек допоможе вдосконалити сервіс і обрати найкраще меню для постійного впровадження. Також компанія запрошує до співпраці українських виробників сертифікованих продуктів, які готові забезпечити пасажирів смачними та якісними стравами.
Цей сервіс є ще одним кроком Укрзалізниці до підвищення комфорту подорожей, забезпечуючи пасажирів не лише зручним транспортом, а й якісним харчуванням.
Головна фото: https://www.facebook.com/yevhen.klopotenko/
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi