В Італії кухар відсудив 30 тисяч євро за погану рецензію про його ризотто - PostEat

пошук

В Італії кухар відсудив 30 тисяч євро за погану рецензію про його ризотто
06-01-2022 0 1548


Іменитий шеф-кухар Карло Кракко зумів відстояти свою репутацію. Він відсудив велику суму у редактора онлайн-газети, який написав негативну рецензію про його коронну страву — ризотто. Про це повідомляє видання The Times.

Сам гастрономічний інцидент трапився 5 років тому. На гала-вечері у 2016 році Кракко подав свою фірмову страву — ризотто з томатами, лимоном та тушкованою яловичиною ваґю. Цей захід відвідали 400 людей, серед яких був і Акілле Оттавіані — редактор газети La Cronaca di Verona.

Оттавіані після вечері опублікував негативний відгук на страву кухаря. Він зазначив, що багато гостей вечері були розчарованими та пішли у найближчі магазини купувати кебаби. За його словами, страва не вдалася — ризотто було несмачним, м’ясо жорстким, а овочі невідповідними.

За словами Карло Кракко, він розмовляв після вечері з гостями й всі були задоволені стравами. Оскільки невтішна стаття позначилася на діловій репутації 56-річного шеф-кухаря і серйозно вдарила по його доходах, він подав на Акілле Оттавіані одразу кілька позовів до суду. 

Суд став на бік шеф-кухаря, і зобов’язав редактора виплатити штраф у розмірі 11 000 євро, попередню компенсацію збитків на суму 20 000 євро та ще 3500 євро, аби покрити судові витрати. Загалом Кракко має отримати 34 500 євро.

Фото: The Times

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi